Crònica Infantil femení: AE Fornells 39 - Bàsquet Vilafant 37

Han jugat: Mar, Alena, Daniela, Estela, Mireia, Rita, Nora, Martina, Amàlia i Xènia.

Del partit que vam jugar aquest dissabte a Fornells n'hem d'aprendre moltes coses, per no cometre els mateixos errors.

La veritat és que va ser un partit en que ens vam encomanar del ritme i el "desordre" de les fornellenques. Corríem amunt i avall de la pista sense tenir un moment de pausa en que poder mirar, i escollir quina era la millor opció en aquell moment.

Ens vam precipitar molts i molts cops, arribant a tirar sense mirar ni l'aro. Ens falta aquest mig segon per aixecar el cap i observar com em defensen, si tinc una companya sola o si estic sola i puc anar cap a l'aro. Quan aprenguem a fer-ho, farem un gran pas endavant.

La part bona, és que no perdem la intensitat en tot el partit, correm sempre que podem i som agressives en defensa. Això sí, ens falta millorar molt la posició defensiva. Ens superen amb massa facilitat.

Va ser un partit del tot estrany, però heu d'aprendre a no estar pendents dels factors externs que no podeu controlar. No és fàcil, i menys en un partit com el d'aquest dissabte, però us asseguro que ajudareu molt a l'equip si ho feu. L'únic que aconseguiu és descentrar-vos i baixar el vostre rendiment.

Aquest dimarts és festa i no entrenem, ens veiem dimecres!

Comentaris