Crònica: Infantil femení: B.Vilafant 58 - Pia Olot 85

Han jugat: Mar, Alena, Estela, Mireia, Jordina, Rita, Nora, Martina, Estel, Amàlia i Xènia.

Primer partit de la temporada a casa i una conclusió ràpida que en podem treure, és que ens queda molta i molta feina per fer. Sobretot en defensa.

La boníssima actitud de la setmana passada, malauradament, no s'ha repetit en aquesta. No és que hagi estat dolenta però el nostre rival ha estat molt més intens que nosaltres en massa fases del partit, i així la cosa es complica molt.

1Q. Sortim molt adormides i les garrotxines ens passen per sobre. Ens fan un parcial sagnant. Volem superar la pressió botant i perdem moltes pilotes, dinàmica que es repetirà durant tota la primera part.

2Q. El millor quart de la primera part i segurament del partit per part nostre. Defensem amb molta intensitat i concentració i això ens permet crear molts contraatacs, encara que com a la resta del partit, el nostre percentatge d'encert és massa baix.

3Q i 4Q. Tot i que millorem en intensitat en comparació al 1Q, no aconseguim igualar la del 2Q. Les garrotxines ens agafen una i altra vegada badant en defensa, ens guanyen l'esquena amb dos passes i aconsegueixen un munt de cistelles fàcils.

Segona part (5Q, 6Q, 7Q i 8Q). Dinàmica molt similar a tots els quarts d'aquesta part però amb una millora considerable a la sortida de pressió. El motiu, es prohibeix el bot a camp defensiu i comencem a passar-la i a ocupar bé els espais, és a dir, a donar diferents opcions de passe a la jugadora amb pilota. Generem molt bones transicions.

Defensem un pèl millor els contraatacs de les olotines però, tot i així, ens segueixen agafant l'esquena amb massa facilitat i com a la resta del partit, el rebot defensiu no el controlem i el rival ens castiga.

Com ja dèiem la setmana passada, estem en una fase d'assimilació de conceptes però hem d'aconseguir estar intenses i concentrades tot el partit, i no només alguns quarts. Això no us costarà gaire, perquè ja ens vau demostrar la setmana passada que ho podeu fer sobradament.

A seguir treballant! Ens veiem dimarts!
 
 

Comentaris