Crònica Júnior femení: Bàsquet Vilafant 70 – 69 C.B. Roses

PER FI

Ingrid (2), Núria C (4), Paula (10), Clara (9), Berta (9), Emma (10), Ruth, Eva (2), Aina A (8) i Laura (16).

Tot arriba, a empentes i rodolons però tot arriba. Primera victòria de la temporada, que esperem ens doni una mica de moral.

Partit complicat davant un Roses que en cap moment va deixar de lluitar i va tenir moltes opcions d'emportar- se el partit.

Una primera part amb molts alts i baixos per part nostre, ens portava a la mitja part amb nou punts de desavantatge. Per sort en el tercer quart trauriem el caràcter que demanàvem i amb un parcial de 20 a 6 capgiràvem el partit. Amb un final agònic, ja tenim la primera.

Més important que la victòria, són els passos endavant que estan fent algunes jugadores. Les baixes de l'equip, estan fent créixer a la resta (no tot pot ser dolent).

Un cop més agrair a les cadets la seva ajuda. Ingrid, Ruth, Eva S. i Laura moltes gràcies.