Crònica Sènior femení: CE Onyar 69 - Bàsquet Vilafant 44

Han jugat: Laia C., Meri (2), Mar (3), Laura, Gio (9), Joana (5), Eva (11), Ari, Carme (8), Marta (3). Tirs lliures (8/12). 4 triples (Mar, Joana, Sara i Eva).

Derrota incontestable i totalment merescuda contra un Onyar que ha sigut millor que nosaltres del minut 1 al 40.

El primer quart ha marcat la resta del partit on una defensa nefasta i una sortida de pressió encara pitjor han fet que s'acabessin aquests 10 primers minuts 11 avall i amb la sensació que el partit es faria molt llarg, i així va ser.

El nostre atac, com el resultat demostra, no va estar a l'alçada. Seguim cometent els mateixos errors una vegada i una altra, i aquest mal endèmic és el que ens té amb la confiança i autoestima en el joc sota mínims.

Al descans comentem que hem de sortir concentrades i amb ganes d'intentar lluitar pel partit.
El que passa sortint del vestuari, i com aconsegueixen la primera cistella de la represa, ho diu tot de com estem actualment. Amb el pensament totalment fora del que passa a la pista i on els rivals s'agraden contra nosaltres i es veuen capaços de tot. I ho aconsegueixen.

Toca treure l'orgull. Venen dues setmanes molt complicades. A la primera ens visitarà el líder, a la segona hi anirem amb tres baixes molt sensibles. Però aquí no es rendeix ningú. Bona setmana i ens veiem divendres noies!!

Comentaris