Crònica Sènior masculí: Bencriada 93 – 76 Bàsquet Vilafant

Juguen: Adri, Pons, Sergi, Àngel i Castillo (cinc inicial), Ignasi, Quiri, Vicente, Andreu, Pere, Nebot i Brun.

Parcials: 30-29; 25-14; 18-18; 20-15

Afrontem un dels partits més complicats de la temporada per la qualitat del rival, arribem bé i amb ganes de mesurar-nos i avaluar el nostre joc.

Primer quart

Comença el partit amb molta disciplina tàctica per part dels dos equips, joc ofensiu ben finalitzat i desajustos en defensa fan que aquest primer quart acabi amb una alta anotació.

Segon quart

Es trenca el partit amb moltes anades i vingudes, imprecisions i joc individual afavoreixen el joc del Banyoles, molt més físic que nosaltres i amb jugadors de molta qualitat en les finalitzacions.

Tercer quart

Torna el partit més tàctic, el Banyoles endureix la defensa posant moltes mans i pujant l'agressivitat, però ens adaptem, i aconseguim reduir la diferència en el marcador fins a -5, però tres triples consecutius dels locals torna a eixamplar la diferència.

Últim quart

Continua la mateixa tònica que el final del tercer quart, amb molta efectivitat des de fora del Banyoles, i tot i que intentem frenar aquesta ratxa, no aconseguim donar la volta al partit, tot i que ho lluitem fins al final.

Primera derrota de la temporada en una pista on ja sabíem que podia passar, però que ens ha servit per avaluar-nos, tot i que la diferència en el marcador no reflecteix el que es va veure a la pista.

A seguir…

Comentaris