Crònica Sots 25 masculí: C.E. Onyar 79 – 72 C.B. Vilafant

Han jugat: Andreu, Sajet, Castillo, Crous i Ignasi (cinc inicial), Arnau, Caritg, Descamps, Gascón, Quique i Sergi

Parcials: 16-4; 15-21; 17-17; 19-25 Pro: 12-5

1q Mal inici de partit, on sortim massa a veure-les venir i ens costa molt entrar en joc. Deixem que l’Onyar es creixi i es trobi excessivament còmode amb el ritme que plantegem, i no som capaços d’anotar més de dos bàsquets en aquest quart.

2q Com ja és habitual, veiem les orelles al llop i ens posem a treballar de valent. Endurim la defensa, pugem el ritme, ens trobem amb el nostre bàsquet i aconseguim arribar a la mitja part reduint la diferència.

3q. Comencem malament, dos triples consecutius del 15 local tornen a eixemplar el marcador, i sembla com tota la feina feta al segon quart, se’n va a norris amb 30 segons. Però som persistents i tossuts, no llancem la tovallola i no ens donem per vençuts. Continuem insistint, amb un joc més directe i agressiu aconseguim tornar a igualar la diferència.

4q. Amb suor i llàgrimes, amb molt d’esforç per part dels jugadors que porten molts minuts a pista, aconseguim donar la volta al partit, igualant el resultat, posant-nos inclús dos punts per davant a falta de 27 segons, ells treuen petroli en la seva última possessió amb un 2+1, però erren el tir lliure i nosaltres fallem en la última jugada del partit. Anem a la pròrroga.

Prg. Dos faltes consecutives en contra, un bàsquet i un triple imposible, marquen l’inici del període extra. Quatre tirs lliures més seguits per l’equip local i es posen +9 quan fa 1 minut i mig que hem començat a jugar. Les eliminacions per faltes d’en Crous i d’en Gascón, determinants fins al moment, fan que continuem lluitant, però amb la moral tocada, i arribem al final amb la diferència que reflexa el marcador.

Partit molt emocionant i divertit, tot i que ens ha faltat una mica de fortuna en els moments clau, hem arrossegat molt el mal inici, i ens ha desgastat molt aixecar-lo, però és d’aquells partits que ens fan grans, que ens indiquen que ens queda molt treball per fer encara, però que amb aquests jugadors, lluitadors i orgullosos, val la pena tot l’esforç del món.

Felicitats i a seguir…

Comentaris