Crònica Mini masculí: Bàsquet Vilafant Blau 87 – CB Campdevànol A 37


Bàsquet Vilafant ; Èric, Rubén, Enric, Biel, Roger, Xavier, Arnau G, Arnau M, Galdric i Bernat.6/13 Tirs Lliures, 2 Triples (Arnau M), 10 Faltes, Cap Eliminat.

Parcials; 14-6, 14-2, 18-4, 10-6, 16-5, 12-2, 22-5, 14-7

Acabem la primera volta d’aquesta primera fase amb un altre rival que ens ha permès treballar situacions diferents tant en atac com en defensa. També ha servit pel debut d’en Galdric i de l’Arnau Gil que de ben segur ens ajudaran a donar bons matins de bàsquet.

Sobre el partit tal i com podem observar en els parcials hem estat sempre molt superiors, generant i aprofitant les situacions d’avantatge durant moltes estones del partit fet que ens ha permès altra vegada tenir 7 jugadors per sobre els 10 punts. Avui sí, hem dominat el rebot a les dues cistelles fet que ens ha ajudat a sortir ràpid a l’atac i a tenir segones opcions a la cistella rival.

A millorar; encara ens despistem massa en la defensa del nostre jugador quan no té pilota, i ens falta molta intensitat quan aquest té la pilota. Aquesta intensitat també la necessitem quan ataquem, sense ella no podem superar al defensor en el 1c1 i les possibilitats d’anotar una entrada o després de rebot en atac baixen molt.

Felicitats i dimecres a la PDP continuem treballant.

Comentaris