Crònica Infantil femení: Bàsquet Vilafant 17 – 67 Citylift GEIEG Unigirona B

Han jugat: Mar, Alena, Daniela, Estela, Mireia, Jordina, Rita, Nora, Martina, Estel, Amàlia i Carla.

Aquest dissabte ens visitaven les líders invictes de la lliga. Com us hem dit moltes vegades el resultat és el que menys ens importa, tan si es guanya com si es perd. El que ens importa és com es juga i com ens comportem dins la pista, i amb això no tenim cap mena de queixa.

Pel que fa al partit, ens van pressionar a tota la pista els 8 quarts. Quan vam treure la pilota per les bandes, rarament la vam perdre i vam aconseguir arribar a cistella amb avantatge molts cops. En canvi, quan volíem sortir pel mig, ja fos botant o passant-la, vam acumular moltes pèrdues de pilota i en conseqüència vam rebre molts punts fàcils de les rivals.

Tampoc vam acabar de respectar els espais entre nosaltres, i vam fer el camp molt petit. Sumat a la gran quantitat de mans que posaven les gironines, la cosa es complicava molt.

En bastantes ocasions vam moure la pilota amb criteri, i vam generar jugades col·lectives molt bones. El rebot defensiu segueix sent un dels nostres punts dèbils.

Heu de confiar més en vosaltres mateixes. D'errors en cometem tots. Però si els cometem ens hem de sobreposar a ells i no capficar-nos, ja que això només fa que perjudicar-nos.

A seguir treballant i fins dimarts!

Comentaris