Crònica Sènior masculí: CB Sant Gregori 71 – 61 Bàsquet Vilafant

Han jugat: Adrià, Vicente, Castillo, Sergi P i Àngel - cinc inicial - Ignasi, Andreu, Pere, Descamps, Nebot, Brun i Kike.

Parcials: 14-18, 23-12, 23-13, 11-18
 
Partit que ens havia de servir per confirmar el canvi de rumb i tornar a presentar la candidatura a estar a les posicions de d'alt.

Comencem el partit amb força amb uns molt bons primers 7 minuts, dominant el partit i el marcador, amb una defensa molt pràctica, que ens permet un ritme alt i cistelles ràpides.

Aquest bon començament s'acaba quan el Sant Gregori puja el nivell defensiu, molt més agressiu i solidari.

El partit s'iguala en el marcador, però nosaltres no som capaços de fer el canvi de xip i adaptar-nos a aquesta nova situació, culpant més a factors externs que a la nostra poca feina, o falta d'aquesta, tendència que s'allarga fins al final del partit.

Malgrat això a la mitja part estem només 7 a sota.

El tercer quart és totalment del Sant Gregori, que com una "apisonadora", i plenament adaptat a les circumstàncies del partit, aconsegueixen una avantatge de més 17, en un quart en que no aconseguim ni una falta a favor i que podem descriure com a una successió d'accions individuals, amb atacs poc treballats i on protestem totes i cada una de les accions que ens semblen injustes, com si això servis d'alguna cosa, tret de treure'ns de polleguera a nosaltres mateixos.

L'últim quart continua sent una extensió del tercer, totalment fora del partit, competint més en "contra de" que intentant recuperar l'essència del que ens ha dut fins aquí, l'equip.

Val a dir que amb el partit perdut, a falta de dos minuts, ens tornem a posar a la feina i reduïm la distància fins a 10 resultat que segurament no reflexa la realitat del partit que hem jugat, ens mereixem perdre de més punts.

Sense equip no hi ha premi, i el partit de "els que més ens preocupem per les coses que no podem controlar" l'hem guanyat. 

Com a entrenador és molt cansat haver d'estar tots els temps morts recordant que "els de gris" són cosa meva i que els jugadors us heu de dedicar a això, a jugar, i jugar vol dir també llegir i trure avantatge de TOTES les circumstàncies del partit.

Aquesta derrota ens fa més mal a nivell de grup que a nivell de resultat, ja que la diferència és assumible per la tornada a casa, i perquè suposarà només baixar fins la quarta posició.

Si ens serveix per treure'n l'aprenentatge que crec ja destil·la aquesta crònica només haurà sigut mitja derrota, però si tornem a cometre els mateixos errors en partits posteriors la derrota contarà per dos.

A seguir creixent i a seguir endavant, amb
Treball, treball i treball.

Comentaris