Crònica Sots 25 masculí: Bàsquet Vilafant 73 – 37 UE La Salle Girona

Han jugat: Andreu, Sajet, Castillo, Brun i Ignasi (cinc inicial), Arnau, Pere, Descamps, Gascón, Quique i Capel

Parcials:15-10; 14-9; 20-10; 24-8

Encarem aquest partit després de la primera derrota la setmana anterior, amb molta incertesa per la irregularitat del rival en quan a resultats, però amb l’objectiu d’aplicar-nos amb el nostre treball.

La primera part ha estat molt igualada en quan a joc, amb atacs més treballats, però amb molta imprecisió en quan a finalitzacions i a un ritme que no se’ns escau. Tot i això marxem al descans amb un avantatge de +10.

Intentem canviar això a la mitja part i posar un parell de marxes més. Ens sentim millor, amb més confiança, i mica en mica anem ampliant la diferència. I així fins al final de l partit, on ens trobem un rival que no ens posa massa dificultats a l’hora d’ atacar, i podem resoldre situacions en jugades de 1c1 i de 2c2 sense masses problemes. També el control del rebot, tant ofensiu com defensiu ens posa les coses una mica més fàcils en el tram final.

Tot i la diferència en el marcador, creiem que no és reflex del que s’ha vist en la pista, i que en jornades posteriors ens haurem d’aplicar molt més per resoldre els partits de manera positiva. Ara una jornada de descans, i després encarem un cap de setmana on jugarem dos dels partits més complicats de la lliga, i que marcaran de manera definitiva on estarem al final del campionat.

A seguir...

Comentaris