Crònica Sots 25 masculí: CB Adepaf 56 - 59 Bàsquet Vilafant

Han jugat: Castillo, Descamps, Gascon, Crous i Ignasi - cinc inicial- Vergés, Capel, Sajet, Caritg, Lopez, Pere i Kike.

Ens enfrontàvem al derbi, el partit que tots volem jugar, on no cal motivar, i potser és més important gestionar bé les emocions.

Plantejarem un partit físic, amb ritme i pressió tota pista, volíem el caos i dominar el caos.

Primers moments nostres, amb partit d'anada i tornada però amb poc encert general. Una bona sèrie d'accions dels blaus amb varis 2+1 i segones opcions de rebots ofensius els dóna una avantatge de +10. Nosaltres no acabem de veure ni llegir avantatges ni encertem en la selecció de tir i el rebot és seu.
Marcador: 21 - 9

Els primers minuts segueixen sent blau i blancs, busquem una defensa alternativa en zona que ens comença a donar una mica de domini defensiu i atura el ritme anotador de l'Adepaf. Una major confiança en els 1x1 ens permet anotar sèries curtes, però seguim sense encadenar-les, ni donar-nos ritme de joc però ens permet ajustar el marcador, sense posar-nos per davant en cap moment.

En aquest període l'anotació dels blau i blancs és sobretot des dels tirs lliures i el llançament exterior.

Marcador: 36 - 30

Continuem amb la zona, l'Adepaf puja el llistó defensiu, més agressius en l'1x1 defensiu i baixen una marxa en atac, jugant més estàtic i persistint en buscar llançaments exteriors. Un triple i un tir lliure al final del quart ens permet posar-nos per davant en el marcador per primera vegada en el partit.

Marcador: 42 - 45

Parcial d'inici dels blaus de 8-0, i sequera general en el marcador que a falta de 6:00 segueix 50 - 45, sembla que el partit s'estanca i es decanta definitivament cap a ells, però un nou alentiment del joc ofensiu dels blaus ens permet tornar a entrar en partit.

Una batzegada final ens permet posar-nos dos a sobre a falta de 2 minuts tot i la falta d'encert en tirs lliures (percentatge de 6 de 22 en aquest quart). i sumat a la falta d'encert de l'Adepaf ens permet endur-nos el derbi.

Marcador final 56 - 59.