Cròniques Júnior femení: CB Blanes 66 - B.Vilafant 41 / CE Palamós 57 - B.Vilafant 75

Sóc un mal exemple, no faig els deures. Tenia una crònica pendent. Però em va perfecte, dos partits amb resultat totalment oposats, són tan diferents?

És evident que les altres també juguen, però em vull centrar en el nostre equip. Per mi no són partits tan diferents, ara en un vam tenir encert i l'altre no.

En els dos partits hem tingut CARÀCTER, ACTITUD, no deixem de lluitar en tot el partit i això és molt més complicat quan es perd que quan es guanya. Heu fet el més difícil, la resta ja vindrà.

Aprofitant que estem a la meitat de la primera volta, farem un 1x1. Tradició iniciada per el gran Xavi Jaén que avui fa anys.
  • Núria C. - SPRINTER- disciplinada i treballadora, sempre suma. En tots els partits hi ha un moment en què aguanta l'equip amb els seus punts. Però també hi ha un moment que desconnecta. Segur que anirà a més. 
  • Paula - BALLARINA - en atac interpreta el ball del cignes amb gran elegància, ara falta que en defensa entengui que volem rock dur. Està en camí, ja comença treure el geni.
  • Clara - IMMUTABLE FACE - darrera aquesta fatxada, hi ha una jugadora imprescindible. Juga per tot, defensa en totes les posicions i sempre compleix. Encara no entenc com no es mareja amb els canvis que li fem durant tots els partits. Quan creixi una mica més en atac serà la jugadora total.
  • Berta - MUR - veure com defensa és un plaer, en una tasca tan desagraïda ella sobresurt i això per un entrenador sempre és important. Només li falta no capficar-se en l'atac, quan juga tranquil·la anota, quan es capfica baixa en atac i en defensa, l'equip no s'ho pot permetre.
  • Aina V. - ROBOCOP- esperem que el genoll mecànic aguanti. Una lesió no ens ha permès gaudir d'ella, ara amb dos partits ja hem vist el que pot aportar. Ara només falta que agafi ritme.
  • Emma - REGGETON- cor, passió, intensitat ...... El seu joc és així, en positiu i en negatiu. Ara només falta que centri el cap a la pista, o no!!!!! Podria fallar menys entrades.
  • Núria G. - JA JA SHOW - la rialla de l'equip. Si riu el partit va bé, si no malament. És més bona del que es pensa. El seu problema és que pensa massa. Bàsica per l'equip en atac i en defensa.
  • Clàudia - SLOW - el fitxatge de l'estiu. Ella sempre va fent xino-xano. Ara ja aporta molt, però quan pugi una marxa més serà imparable, us ho asseguro.
  • Aina A. - DIRECTORA - marca el tempo del partit. Jo crec que és la més llesta, sempre que li explico alguna cosa fa que sí amb el cap (vol dir que m'entén, no?). Ha fet un pas endavant molt important, que no quedi aquí i segueixi avançant.
  • Marçal - HANIBAL MALLART- només pot portar el nom del millor estratega de la història. Respira bàsquet, ell és el pensador i ideòleg d'aquest equip.
Felicitats a totes per la primera volta i per fer-me gaudir d'aquest esport.

Comentaris