Crònica Cadet masculí: CB Roses B 33 – 57 Bàsquet Vilafant

Parcials: 8-16; 2-13; 10-9; 13-19

Ens plantegem aquest partit amb la intenció de recuperar sensacions després de la primera derrota de la temporada la setmana anterior.

Sortim al primer quart bastant intensos en defensa, recuperant pilotes en el camp ofensiu, però poc tensos en atac per les finalitzacions i errant situacions molt clares de bàsquet. Mica en mica ens anem trobant amb una defensa cada cop més tancada i poc agressiva, però que ens tanca molt bé els espais a dins, i ens obliga a trobar només llançaments exteriors, i tot i anotar tres triples en la primera part, i trobar espais atacant la línia de fons, no acabem d’ aprofitar tot el que generem , errant últimes passades, bàsquets fàcils i no dominant el rebot.

Se’ns complica més després del descans, atacant una zona que ens bloqueja al principi, això fa que ens provoquin pèrdues de pilotes que acaben amb contraatacs i bàsquets fàcils a favor del rival. Però a l’últim quart ens tornem a posar el mono de treball, tornem a pressionar amb ganes, recuperem pilotes i donem velocitat al joc, ens tornem a sentir còmodes amb el nostre ritme, obliguem al Roses a canviar la zona per la pressió i aconseguim un parcial de 6 a 16 que trenca el parit definitivament.

Partit que ens retroba amb la victòria i que ens deixa bones sensacions en general, que ens serveix també per recuperar alguns jugadors lesionats, i que ens dóna molta confiança per seguir amb el treball que estem realitzant.Felicitats i a seguir…