Crònica Mini masculí: CB Adepaf 35 – Bàsquet Vilafant Taronja 70

Han jugat: Ciro, Nico, Jofre, Albert, Arnau, Neó, Pep i Enric. 6 triples (Ciro, Pep, Neó, Nico, Jofre, Enric). Tirs lliures (3/19). 13 faltes. Cap eliminat.

Parcials: 9-6, 2-8, 2-6, 0-6, 11-9, 2-9, 4-8, 5-18

Hem sortit adormits i amb por al primer quart. Els primers 4 minuts, anàvem 9-2, al final arreglant-lo amb 9-6. La diferència ha estat en la intensitat i amb les ganes de fer bàsquet en aquest quart. A partir del 2n, hem pujat a intensitat fins al final del partit.

Hem fallat molts tirs fàcils, 3/19 en tirs lliures, fallant entrades sols, perdent pilotes al contraatac per córrer pel mig... ens hem de posar les piles i escoltar més i intentar corregir els errors que fem cada setmana el més aviat possible.

Partit sense gaire res més a comentar. Quan ens posem en defensa actius i concentrats, els rivals els costa molt fer bàsquet.

La setmana que ve no tenim jornada però seguirem millorant als dos entrenaments.