Cnica Mini masculí: CB Roses 33 - Bàsquet Vilafant Taronja 78

Han jugat: Ciro, Rubén, Nico, Jofre, Arnau, Toni, Neó, Pep, Enric i Martí. 1 triple (Arnau). Tirs lliures (5/14). 20 faltes. 1 eliminat (Martí al 42').

Parcials: 2-8, 6-6, 2-10, 0-11, 10-11, 7-10, 2-18, 4-4

Partit postvacances, postfestes, postcanelons i postturrons a la pista del Roses contra un gran equip que en els propers anys serà brutal, felicitats!

Partit sense molt a destacar a causa de la nostra superioritat física davant els locals. En atac, arribem i ja ens col·loquem automàticament en 5 oberts per començar a jugar. A la que van passant els segons del mateix atac, ens anem tancant i moltes vegades, ens dificulta entrar, tirar, passar o botar. Insistim, SEMPRE OBERTS! En defensa, hem estat actius en la major part del partit, dificultant les penetracions del rival i també, controlant el rebot a les dues cistelles. A la que ens hem despistat, ens superaven fàcilment l'1c1 i ens agafaven els rebots de les mans.

De totes maneres, cada vegada van sortint més petits detalls que treballem als entrenaments. Els entrenadors no ens cansarem mai de sembrar, i menys, quan veiem aquests fruits que van sortint poc a poc de les vostres mans.

Felicitats i bon cap de setmana guapos!
 
 
 
 

Comentaris