Crònica Mini masc.: Bàsquet Vilafant Blau 32 - 57 CESET B

Bàsquet Vilafant: Èric, Rubén, Biel , Xavier, Christian, Arnau, Pau, Àxel, Galdric i Bernat. 2/12 Tirs Lliures, Cap triple. 20 Faltes. 2 Eliminats.

Parcials: 8-6, 2-5, 2-4, 4-10, 8-6, 2-15, 4-4, 2-7.

Partit jugat un dissabte a primera hora contra un equip del nostre nivell. Se’ns presenta doncs un partit per competir i provar els conceptes practicats durant la setmana.

Comencem el partit concentrats, tenint clar què hem de fer. En atac, quan ens en recordem de jugar oberts i passar i tallar sorgeixen molt bones jugades. Quan defensem mínimament bé provoquem errors del rival. Ara, sabem aprofitar-ho? El bàsquet és un esport de contacte. No ens podem amagar. Hem
de voler la pilota (amb una mica de mala llet).

Al llarg del partit anem millorant aquest aspecte, però per altre banda en surten d’altres als quals hem de fer front. Per començar el fallar conceptes bàsics del joc que portem molt temps treballant. N’hi ha que ja anirem millorant, però alguns ja hauríem de dominar. Llavors ve el que crec la clau de la derrota. Som 5 jugadors a pista. Els cinc sabem el que hem de fer. Si quatre estan atents i s’esforcen però un està a la Lluna, el bàsquet ens el fan igual. Tots sabem el que hem de fer i ho sé perquè es veu. Però si no ho complim tot el partit condemnem a tot l’equip. Així doncs s’acaba el partit, amb bons moments però també amb altres de dolents. La inclinació de la balança entre aquests dos és el que acaba determinant el final del partit.

Finalment és important ser prou forts per no deprimir-nos pel resultat i seguir treballant per millorar. Ens veiem dimarts per seguir aprenent.


Comentaris

Unknown ha dit…
Ben jugar nois ànims!!!!! Ben dit Martí bru O mallur!!!