Crònica Mini masc.: C.B. Banyoles 49 – 52 Bàsquet Vilafant Blau

Bàsquet Vilafant: Èric, Biel, Roger, Arnau, Pau, Axel, Galdric i Bernat. 0/6 Tirs Lliures. Cap Triple. 24 Faltes. 1 Eliminat.

Parcials: 5-4, 7-8, 0-2, 7-6, 3-4, 9-10, 12-10, 6-8.

Aquest dissabte 28 de gener hem jugat a Banyoles, una pista que ja coneixíem de la primera fase i en la qual hi vam perdre. El plantejament que ens hem fet ha sigut el de cada partit: intensitat, esforç, ganes, una mica de conceptes de joc... i a divertir-nos.

I curiosament avui tot això s’ha traslladat a tot i cada un dels jugadors. Hem sortit molt forts, lluitant cada pilota i provocant els errors d’un bon rival que tot i el nostre estat eufòric s’ha mantingut sempre enganxat a nosaltres. Per aquest motiu sabíem que no podíem afluixar ni un dels 48 minuts de partit. I així ha estat. Cada vegada defensem més bé. Encara que se’ns escapi un jugador rival, que pot passar, cada vegada estem més atents i saltem a defensar la pilota. En atac també hem treballat molt bé, buscant espais, passar i, cada vegada més sovint, tallar, etc. A més a més comencem a fer bé la sortida de pilota després del rebot.

Les mancances més grans que hem tingut han sigut el cansament que al final ja ens estava passant factura (però que l’hem lluitat fins al final), les faltes degudes a què el rival se’ns escapa (ja sigui perquè és molt bo, ja sigui per la nostre falta d’atenció), i la resta són petits detalls que s’aniran solucionant als entrenaments, que per això serveixen.

La reflexió que faig d’aquest partit és que quan voleu podeu jugar a bàsquet, així que a partir d’ara no podem baixar d’aquest ritme en cap partit. Quan hi ha esforç les coses surten i estic segur que tots us en heu anat satisfets a casa. I encara que pugueu pensar el contrari, no és pel resultat, sinó per l’esforç personal.

Bon cap de setmana i ens veiem dimarts.


Comentaris