Crònica Sènior femení: CB Canet 60 – 42 Bàsquet Vilafant

CB Canet; Rovira (9), Mas (4), Calderon (-), Mainegre (13), Ribas (2) – cinc inicial – Tesoro (3), Gallego (8), Ferrer (19), Virgili (2) i Dulsat (-). 9/26 Tirs Lliures, 6 Triples (3 Mainegre, 1 Tesoro, Gallego i Rovira). 26 Faltes, Eliminada Dulsat al 39’.

Bàsquet Vilafant; Sara (8), Gio (1), Joana (8), Ari (3) i Carme (15) – cinc inicial – Laia C (-), Meritxell (-), Marta (7) i Mar (-). 12/25 Tirs Lliures, 2 Triples (Sara i Ari). 21 Faltes, Eliminada Laia C al 31’.

Parcials; 12-9, 8-11, 22-4, 18-18

Partit contra un rival directe en la classificació on no hem estat a l’alçada de l’exigència del mateix.

Hem començat malament sense velocitat ni ritme. 12-5 al 9’. Des de la defensa han començat els nostres millors minuts del partit, malauradament els únics. Han estat 10’, fins el 18’ on guanyàvem 16-20. Hem fet forces coses bé (defensar, rebotejar, sortir ràpid a l'àtac, circular la pilota, jugar de fora a dins) però hem perdonat massa. No hem encistellar cap situació d’avantatge, cap ni una. En el millor dels casos ens han fet falta. I això es paga.

El 3r període ha estat un autèntic desastre. Ni una sola cistella de joc en tot el quart. I en defensa 22 punts encaixats, de totes les formes i maneres (tir, penetració, rebot ofensiu...) Per oblidar no, millor encara, per recordar com mai més hem de jugar.

El darrer quart és el que hem tingut més encert i més agressivitat en atac, però quan hi ha tanta diferència en el marcador i el rival té la confiança pel núvols, poc és pot fer.

Hem de millorar l’actitud noies. Hem de ser més positives, hem d’estar més unides i hem de treballar. Sense treball no hi haurà mai premi. I impregneu-vos dels colors del Club. El Taronja significa sociabilitat, felicitat i seguretat i el Negre serietat i fortalesa. Cal tenir-ho per fer front al que ens queda. Preparades pel repte?