Crònica Júnior femení: B.Vilafant 46 – CB Blanes 72

Ingrid, Paula, Clara, Berta, Ruth, Aina V., Emma, Mariona, Laura, Clàudia, Aina A.

Partit contra un rival molt fort físicament. Partit on vam estar molt correctes en defensa, on vam aguantar 36 minuts. Els últims 4 van ser un festival del Blanes 1 a 12.

El problema el tenim en atac, on ens costa molt aconseguir un bàsquet. Tenim molts problemes per anotar, evidentment la superioritat física del Blanes tampoc ajuda. Però quan tenim avantatge tampoc l’aprofitem i al final sempre acaba pesant massa per intentar guanyar un partit.

Felicitar al Blanes pel seu partit i desitjar-los sort en la segona fase.

Aquest era l’últim partit de la primera fase. Ara ens toca començar un nou viatge, la segona fase. La nostra primera fase ha estat marcada per la mala sort, en un equip amb només 9 jugadores és molt complicat assumir la quantitat de lesions que hem tingut. Tampoc ajuda la falta constant de jugadores als entrenaments. Tot això ens ha portat a la nostra posició a la taula. És evident que quan hem sigut totes i hem pogut entrenar amb 8 i 9 jugadores, hem competit contra els millors equips. Per desgràcia, això només ha passat un sol mes en el que portem de temporada.

Tot aquest rotllo, és una de les reflexions que sempre us faig. No és cap retret, ni molt menys, només és una reflexió. En aquest cas escrita. Som on som, i ara ens toca lluitar i gaudir de tots els partits que ens queden, malgrat la nostra mala sort (en forma de lesions). Per sort tenim unes cadets que sempre sumen. Que ens ajuden dissabte rere dissabte. Moltes gràcies.

Només hem queda felicitar-vos per la vostra actitud i el coratge amb que afronteu tots els partits. En aquest aspecte sou les millors.

Ens veiem avui i continuem reflexionant.

Comentaris