Crònica Mini masc.: Bàsquet Vilafant Blau 59 – 73 La Salle Palamós

Bàsquet Vilafant: Èric, Dídac, Ian, Biel, Roger, Christian, Pau, Àxel, Galdric i Bernat. 2/8 Tirs Lliures. 4 Triples (Bernat, Èric, Galdric i Dídac). 18 Faltes. 1 Eliminat.

Parcials: 9-15, 6-3, 2-8, 11-11, 8-12, 19-5, 2-14, 2-5

Aquest cap de setmana hem jugat a casa a les 12. Per tant, no podíem anar de cap manera adormits. Abans de començar recito el mateix missatge de cada dia: intensitat, lluita, esforç... bàsic en el bàsquet.

Així doncs, comencem el primer quart endollats en el partit i aconseguim bones jugades que en el marcador queden difuminades per la nostre mancança defensiva provinent bàsicament del rebot. El segon quart ho comencem a millorar però en aquest cas ens manca la sortida de pilota (es corre per les bandes!). Amb una millora progressiva en aquests aspectes arribem al descans estant al nivell del rival.

24 minuts per endavant. Per jugar el nostre bàsquet i per intentar endur-nos el partit. Aquesta però, la comencem descol·locats. No defensem intensos i en alguns casos sembla que l’altre equip jugui sol. Tot i així som capaços de generar i, en el següent quart traiem la nostre millor versió. El problema és que som massa amables i volem compensar el rival traient la pitjor en el següent quart. Últim quart: no sé si pel cansament o per l’abatiment del 7è, no som capaços d’arribar a jugar com nosaltres sabem.

S’ha de dir però, que ha estat un bon patit. Jo continuo pensant que estem evolucionant molt positivament. Ara ens falta resoldre algunes mancances vitals. I això ja no és feina del partit, sinó dels entrenaments. Perquè ja us ho portem dient fa temps que es juga com s’entrena. I ara que sabem la intensitat que requereix el partit, falta també aplicar-la als entrenaments.

Gràcies també als dos preminis que ens han ajudat en aquest partit. Bon partit. Ens veiem dimarts

Comentaris