Crònica Sènior femení: Canovelles CB 52 – 55 Bàsquet Vilafant

Bàsquet Vilafant; Sara (2), Marta (3), Mar (6), Joana (14), Carme (19) – cinc inicial – Laia C (3), Laura (3), i Laia S (5). 12/28 Tirs Lliures, 4 Triples (Joana, Carme, Laia C i Laura). 21 Faltes, Cap Eliminada.

Parcials; 13-19, 15-16, 14-10, 10-10

Segona victòria consecutiva quan més ho necessitem. Davant un rival directe, amb només 8 jugadores i algunes tocades. Hem fet tots els números al revés del normal, ens han superat en triples (9 a 4), en tirs lliures (elles 11/17) i com de costum a la segona part el rebot ha estat un drama. Però per contra hem anat pel partit des del primer minut. Fins al 14-21 al 12’ hem dominat la nostra zona i hem estat fluides en atac, però allà el cansament ha aparegut i el cap se’ns ha emboirat. En 1’ 7-0 i tornem a començar. Ens hem llepat les ferides durant una estona, però llavors quan el partit estava encallat i no sabíem si aniríem a millor o pitjor hem fet un parcial de 0-9 i hem marxat al descans +7.

Anàvem als vestidors animades i havent vist ja la nostra pitjor cara tot era qüestió de no repetir-la. Tenir un bo to de sortida en el 3r quart era clau i ho hem fet.

Hem patit molt, el que toca ens aquest tipus de partit, però heu sumat totes (les 8 heu anotat) i darrera quan més malament ho teníem, quan elles eternitzaven els seus atacs gràcies al rebot ofensiu, heu aparegut per barallar-vos per totes les pilotes. Potser el fet de que les locals no hagin mai capgirat el resultat (42-43 al 29’) ens ha permès no perdre la il·lusió. I amb 2-11 ens plantat 44-54 al 37’ i allà ha arribat l’encert exterior rival amb 2 triples consecutius posant el 50-54 al 70’’ d’acabar. I tot i que no hem fet els millors atacs de la història en situacions límit ens hem endut un partit que hem merescut des del inici.

Felicitats pel treball, pel patiment, per la solidaritat quan l’heu necessitat. Xic a xic ens acostem a l’equip que volem ser.