Crònica Sènior femení: C.B. Calella 62 – 52 Bàsquet Vilafant

Bàsquet Vilafant; Sara (-), Marta (16), Gio (5), Joana (3), Carme (18) – cinc inicial – Laia C (2), Laura (-), Mar (4), Laia S (4) i Ari (-). 11/20 Tirs Lliures, 1 Triple (Joana). 21 Faltes, Eliminada Carme al 39’.

Parcials; 18-13, 13-13, 18-7, 13-19

El dia de la marmota III

Podria ser el títol d’una pel·lícula, però per sort en Bill Murray amb una ja en va fer prou, nosaltres no. Per tercer partit consecutiu fora de casa, juguem una primera part acceptable, i quan tornem del descans, davant un canvi d’actitud de l’equip rival (aquesta setmana individual tota la pista, i la passada i l’anterior el joc interior) desconnectem i adéu partit.

Arribem al màxim de desconnexió al 34’ amb 58-35 i de cop i volta defensem com al primer quart i correm com mai i 4-15 per acabar -10.

Hem de lluitar fins al darrer alè si volem remuntar posicions. Som-hi noies! Fins divendres.