Crònica Sènior masc.: Bàsquet Vilafant 67 – 49 C.B. Vilablareix Citylift


Parcials: 16-9; 25-17; 12-11; 14-12

Han jugat: Capel, Castillo, Pere, Brun i Àngel (cinc inicial), Kiri, Adrià, Vicente, Andreu, Nebot, Sergi i Ferran (Júnior)

Rebem un dels equips de la part baixa de la classificació, però que havien guanyat dos dels tres últims partits, i això ens posa en alerta.

Comencem bé el partit, imposant el nostre ritme i trobant un encert òptim en els nostres llançaments. Però a mesura que passen els minuts ens acomodem en l’avantatge aconseguida a l’inici, baixem la tensió defensiva i amb la insistència d’un Vilablareix molt lluitador i persistent no aconseguim trencar el partit en cap moment. La nostra superioritat en el joc interior marca la diferència, però és contrarestada per l’encert exterior del rival. Al final més ganes que bàsquet i acabem sumant una nova victòria que ens permet mantenir el coixí aconseguit en setmanes anteriors.

No voldria acabar sense destacar el debut d’en Ferran del JM amb el SM, que va contribuir a la victòria amb un punt , amb molt bona feina defensiva i que ens va deixar molt satisfets amb la seva aportació.

Felicitats i a seguir…

Comentaris