Crònica Infantil fem: Citylift GEIEG Unigirona B 75 - 25 Bàsquet Vilafant

Han jugat: Mar López, Alena, Daniela, Estela, Mireia, Jordina, Rita, Martina, Estel, Mar Cortada i Xènia.

Aquest dissabte ens tocava visitar la pista de les líders invictes. Sabíem que seria un partit complicat, amb molta pressió per part de les gironines.

El primer quart sortim bastant adormides i no ocupem bé els espais, cosa que provoca moltes pèrdues a camp propi, i en conseqüència, moltes cistelles fàcils de les rivals. Al segon quart millorem en l'ocupació d'espais, cosa que implica menys pèrdues i més atacs nostres.

A la resta dels quarts, combinem bones sortides de pilota amb altres de dolentes. Les dolentes són per voler sortir pel mig, deixar de botar o falta d'ajuda d'alguna companya quan ens feien el 2 contra 1.

Poques vegades vam saber igualar la intensitat defensiva de l'equip local, tot això sumat a la seva superioritat física, la cosa es complicava molt. Vam tenir la sensació de que els hi teníem un excés de respecte.

Quan vam atacar amb ordre i vam ser atrevides, vam generar bones situacions de tir, vam aconseguir bones entrades i vam forçar faltes.

Gràcies a la Mar Cortada per l'esforç de venir des de Llançà i a la Mar López i la Xènia, per venir tot i tenir que jugar al cap de poques hores amb les cadets.

Ens veiem dimarts per seguir treballant!

Comentaris