Crònica Sènior femení: CB Quart 58 – 49 Bàsquet Vilafant

Bàsquet Vilafant; Sara (2), Marta (1), Joana (10), Ari (2), Carme (19) – cinc inicial – Laia C (2), Meritxell (-), Laura (8) i Gio (5). 14/24 Tirs Lliures, 4 Triples (2 Laura, 1 Joana, Carme i Gio). 25 Faltes, Eliminada Laia C al 37’ i Carme al 39’.

Parcials; 21-11, 9-14, 14-8, 14-16

Derrota davant un rival amb les idees molt clares en atac i insistint tot el partit en els seus punts forts.

Nosaltres hem competit tant com hem pogut menys en dos estones del partit. Del 5’ al 9’ on passem del 4-6 al 21-9 (parcial de 17-3) i els darrers 5’ del 3r quart que hem encaixat un 10-0.

Hem tingut moltes dificultats per atacar durant tot el partit (hem tornat els -50 punts de mals records), sense fluïdesa i poca convicció, però quan hem entès que només des de darrera podríem tenir opcions a competir el partit, l’hem tingut allà. Al 16’ estàvem 21-19 i fins el 25’ hem aguantat com lleones (34-33). Però l’ús i abús de la seva superiorat física al final del 3r quart s’ha fet evident. Amb només 8 jugadores després de la lesió de la Marta i amb 2 de les 3 interiors amb 4 faltes hem desconnectat mentalment una estona i les gironines s’han fet seu el partit.

Tot i això no hem abandonat mai i hem reduït el -13 a -8 en 1’ a 3 del final i l’hem tingut per acostar-nos més encara però avui no era el dia. No hem tingut mans màgiques per fer el miracle, però satisfet d’haver-ho intentat, d’haver lluitat fins la darrera defensa i la darrera pilota. Felicitats pel treball, esperant que la Marta, la recuperem aviat, ens veiem dimarts a les 7.