Crònica Infantil femení: Bàsquet Vilafant 66 - CEB Girona 73

Han jugat: Mar, Alena, Daniela, Estela, Mireia, Jordina, Rita, Nora, Martina, Estel i Xènia.

Partit molt intens el que hem disputat aquest dissabte a Vilafant. Durant tot el partit hi ha hagut molta igualtat i els petits detalls són els que han marcat la diferència.

Als primers quarts no hem sabut defensar els talls de les gironines, que han aconseguit gran part dels punts gràcies a això. Ens tallaven per davant amb massa facilitat. Als últims quarts ho hem millorat força.

Hem estat molt bé en el rebot ofensiu i en el defensiu anem millorant. Un dels detalls que han marcat el partit ha estat l'encert en els tirs lliures. N'hem fallat un munt, en canvi, les visitants han tingut un encert força alt.

Hem sortit força bé per les bandes, però encara abusem un pèl massa del bot. Hem d'aixecar més el cap, sinó no veiem les companyes que estan desmarcades.

Amb l'atac estàtic hem tingut moments de tot, és normal. Hem introduït normes noves i encara ens falta treballar-les més. Ens ha faltat més cap i més paciència en atac en els moments finals, sobretot a la pròrroga. Ens ha pogut més el cor que el cap i no ens ha acabat de sortir del tot bé.

L'actitud ha estat molt bona per part de totes. I per acabar un últim comentari, quan us canviem no us ho heu de prendre com un càstig. Els canvis molts cops no són perquè ho estigueu fent malament, sinó per altres motius, com donar descans, donar més físic a l'equip, buscar més rapidesa,etc... Òbviament, els entrenadors també ens equivoquem. Felicitats pel partit i fins dimarts!

Comentaris