Crònica Infantil femení: CB Blanes 47 - 37 B.Vilafant

Han jugat: Mar, Alena, Daniela, Estela, Jordina, Rita, Nora, Martina, Estel, Xènia.

Parcials: 18-10, 4-5, 7-10, 18-12

Últim partit de la temporada a casa del CB Blanes en un horari diferent, vuit del vespre. Tot i així, hem competit bé tots els quarts. Hem sortit amb ganes des del primer minut i hem estat treballant tot el partit. A diferència del partit de casa, no hem tingut cap problema per a passar camp cap vegada, hem superat sense problemes quan ens feien un 2x1, deixant anar la pilota amb rapidesa. Ens ha faltat una mica d'encert, en part, perquè algunes jugadores teniu poca confiança en vosaltres mateixes, però us heu plantat davant la cistella molts cops, i mica en mica, si us ho creieu, finalitzareu amb molta més força i veureu com les cistelles comencen a entrar. En atac estàtic ens ha costat més, passem, tallem, però com a gest mecànic, i ens oblidem que l'objectiu és fer bàsquet i sovint no mirem ni la cistella per a decidir la millor opció. El rebot també ha estat, en algun moment puntual del partit, un forat. El Blanes és un equip molt físic i en el moment que nosaltres baixem els braços elles continuen allà, sense perdonar cap error. Per sort, no ha estat la tònica durant tot el partit. També hem perdut alguna pilota, per passades toves, que evidentment han acabat amb un contraatac i cistella en contra.

La defensa també ha estat molt millor que el partit a casa. Les blanenques mouen molt bé la pilota i en algun moment del partit hem anat de corcoll per parar-les, però hem sabut controlar molt millor els talls. 

En general, ha estat un bon partit, tot i que algunes de vosaltres considereu que no heu jugat bé. Crec que està molt bé que sigueu exigents amb vosaltres mateixes, però al mateix temps:
  • heu d'entendre que per aprendre ens hem d'equivocar. I no passa res! Sempre i quan, siguem capaces d'acceptar l'error i veure com podem millorar. Aprenentatge i error van de la mà; heu de poder escoltar les correccions sense atabalar-vos perquè us ajudaran a millorar. I no passa res!
  • heu de ser benevolents amb vosaltres mateixes, i acceptar quines coses heu fet bé. En un partit hi ha moments de tot, i segur que podem trobar accions en què hem estat encertades.
Acabeu de gaudir el que queda de temporada!




Comentaris