Crònica Mini masc.: La Salle Palamós 79 – 49 B.Vilafant blau / Bàsquet Vilafant Blau 50 – 55 Bàsquet Lloret Negre

Crònica Mini masc.: La Salle Palamós 79 – 49 B.Vilafant blau

Bàsquet Vilafant: Èric, Rubén, Biel, Roger, Arnau, Pau, Àxel i Bernat. 4/14 Tirs Lliures. 3 Triples (Pau i Bernat). 15 Faltes. Cap Eliminat.

Parcials: 15-3, 3-9, 4-11, 7-4, 8-0, 14-6, 22-11, 6-5.

Cap de setmana dur. Juguem a Palamós amb 8 jugadors i després d’haver tingut un petit problema amb el bus. Aquesta però no és cap excusa. Hem de sortir a donar-ho tot a la pista.

Així comencem un partit on competim, però que per la manca d’encert (deguda a la confiança) i la falta d’intensitat defensiva se’ns posa en contra. Però no baixem la intensitat i disputem uns pròxims tres quarts on sincerament puc afirmar que s’ha jugat a bàsquet. Arribem a la mitja part havent competit i contents d’això.

Però encara ens queda tota una segona part per davant. I tot i sortir amb la mateixa mentalitat, al cap de cometre alguns errors ja sortim ràpidament del partit. Ens col·lapsem i deixem de competir per enfadar-nos amb els rivals i queixar-nos de l’àrbitre. Gestos d’impotència que amb el cansament de ser 8 jugadors s’incrementa. I així s’acaba el partit.

Jo espero que ara que penjo la crònica pensem en aquell partit i intentem recordar la gran primera part que vam disputar i reflexionem amb què vam fer en la segona. Jo no dic que no fossin durs, ni que l’àrbitre no es pogués equivocar, però pensem en com vam acabar aquell partit. Estàveu satisfets del partit just en acabar? Esteu satisfets ara, recordant-lo?

Crònica Mini masc.: B.Vilafant Blau 50 – 55 B.Lloret Negre

Bàsquet Vilafant: Dídac, Èric, Rubén, Biel C., Pol, Pau, Àxel, Biel B., Galdric i Bernat. 5/15 Tirs Lliures. 1 Triple (Pol). 18 Faltes. 1 Eliminat (Pol B.).

Parcials: 2-6, 13-6, 6-11, 3-2, 6-6, 8-9, 5-8, 7-7.

Aquest diumenge hem disputat l’últim partit a casa d’aquesta temporada. Així doncs volem aprofitar aquest partit, donant-ho tot a la pista, jugant al bàsquet que hem après i millorat durant la temporada.

Comencem el partit amb bona mentalitat però una defensa massa fluixa. Tot i així hem sabut competir i aprofitar molt bones ocasions durant tota la primera part, cosa que ens ha permès jugar un partit molt igualat. Només les faltes de concentració puntuals ens han impedit dominar el partit.

Després de la mitja part ens centrem en millorar en tots aquests problemes de concentració i intensitat, i juguem un partit molt igualat que, per aquests petits detalls que tant sumen, no aconseguim fer-nos- el nostre.

Crec amb total sinceritat que hem progressat molt. Fem ara moltes coses que a principi de temporada eren indispensables. Però tot hi així estem tot just a l’entrada d’un llarg camí d’aprenentatge en el món del bàsquet. El que m’agradaria remarcar és la importància de l’actitud. Si aconseguim que a tots i cada un ens surti de nosaltres mateixos i ni jo ni ningú us l’hàgim d’incitar, llavors aprendrem com mai i gaudirem com mai.