Crònica Mini masculí: B.Porqueres 66 - B.Vilafant 68

Han jugat: Ciro, Nico, Jofre, Albert, Arnau, Toni, Neó, Pep, Enric i Martí. 7 triples (3 Arnau, 2 Neó, Albert i Jofre). Tirs lliures (7/16). 15 faltes. Cap eliminat.

Parcials: 6-5, 6-6, 6-6, 9-8, 15-10, 5-15, 5-14, 14-4

Tercer partit de la 2a fase i primera victòria. Els finals de cada partit són a cara o creu, i si seguiu així, a més d'un li vindrà un infart.

Duel igualadíssim entre dos grans equips, jugant a un bàsquet molt similar. Encarem el partit com sempre, forts en defensa per sortir ràpid al contraatac. A la mita part, amb 2 a sota, el rival anota 15 punts, on nosaltres hem baixat el llistó defensiu. Al 6è i 7è, parcial de 10-29, amb 4 triples al 7è, fa que ens situem a 12 punts per sobre. Però com que hem de patir fins al final, al penúltim minut del quart, estem +3, on finalment ens l'hem endut de 2 punts.

Una primera part igualadíssima, on les dues defenses molt fortes a darrere, han estat les que han mantingut un resultat ajustat. Poca concentració defensiva en defensa, el rival ens ha anotat 15 punts. Arriben els dos grans quarts, on hem tornat a pujar el llistó defensiu i hem carregat el rebot en atac, on ens els quarts anteriors rares vegades succeïa, aconseguint segones i terceres opcions.

Sabem que s'ha de competir del minut 0 fins l'últim, ja que quasi a l'últim quart la victòria s'ha quedat a Porqueres. Ha tocat cara aquest cop, mentre que els altres dos creu.

Queden 3 setmanes de màxim treball, treball i treball.