Crònica Mini masculí: CB Blanes 77 – 44 Bàsquet Vilafant taronja

Bàsquet Vilafant; Ciro, Nico, Jofre, Albert, Arnau, Toni, Neó, Pep, Enric, i Martí. 4/13 Tirs Lliures, 1 Triple (Martí). 15 Faltes, Cap Eliminat.

Parcials; 12-7, 13-3, 9-7, 10-8, 8-6, 5-11, 10-0, 10-2

Comencem la 2a volta de la fase final contra el Blanes, rival molt superior físicament a nosaltres i que juga en pista gran. 5 mesos més tard de la 1a vegada, gairebé repetim el resultat (70-40 llavors). Amb una quinta de 2005 amb només 2 jugadors grans físicament i mig equip del 2006, aquestes condicions del rival (jugadors grans i pista gran) són les més inapropiades pel nostre equip. Els 2 partits a casa seva esperem que siguin els únics que no haurem estat capaços de competir en tota la temporada.

Tot i això hem començat bé però els 2’ darrers minuts del 1rQ i tot el 2nQ ells han tingut un encert molt alt que els ha permès agafar un important avantatge en el marcador (-15). Els 4 següents quarts els hem competit tots, jugant més que bé a bàsquet però sense encert. No hem mesurat mai bé les distàncies ni en el tir ni en les penetracions i l’anella sempre era més lluny del que ens pensàvem. I havent treballant prou com per estar més a prop de competir el final del partit, la realitat deia que només havíem guanyat 1 quart i recuperat 1 punt. El nostre cansament i que el rival ha posat tota la seva artilleria física i de qualitat els 2 darrers quarts ha acabat de desmuntar el marcador.

Felicitar-vos per l’esforç, mai defalliu i això fa que en qualsevol altra situació sempre hi som per disputar el partit. Felicitar als pares pels crits d’ànims quan el cansament era evident i us ha acabat de fer sortir el darrer esforç. Ens queden 2 magnífics partits a Vilafant per gaudir-los i gaudir-vos. Dimarts continuem treballant per millorar.