Crònica Sènior femení CB Ripollet A 58 – 56 Bàsquet Vilafant

Bàsquet Vilafant; Laia C (2), Sara (-), Mar (6), Gio (4) i Ari (2) – cinc inicial – Marta (8), Laura (-), Joana (10), Laia S (15), Carme (9). 12/23 Tirs Lliures, 4 Triples (2 Laia S i Joana). 23 Faltes, Cap Eliminada.

Parcials; 20-14, 11-14, 14-10, 13-18

Segon partit del Play-Out de permanència i derrota que ens porta a jugar-nos- ho tot al darrer partit.
Igual que la setmana passada inici de partit terrible, 9-0 al 4’ i 17-6 al 6’. Els primers canvis han posat to a l’equip i hem anat equilibrant el partit fins al 25-25 al 18’. Ens hem tornat a relaxar en defensa i 6-0 en 1’ per acabar al descans -3 gràcies a un triple de la Laia S.

Hem tornat a repetir el 3r quart del primer partit. Fins al 25’ tenim el partit controlat, arribant fins i tot a posar-nos per davant (35-37 al 24’) i en 5’ tornem a encaixar un 9-0.

Entrem al darrer quart -7 i al 33’ estem -9 i allà tenim el nostre moment, i l’aprofitem 2-11 en 2’ per empatar a 50. Però ja no ens quedava benzina i les mini rotacions de 2’ no ens l’ha donat i tota l’energia que ens quedava l’hem enviada al cor per intentar no perdre però no n’hem tingut ni un xic per portar-la al cap i intentar guanyar.

Un entrenador del mini explica que un equip són 5 i que en el bàsquet 4+1=0 i té tota la raó. I ens ha fallat això. Si dissabte que ve volem guanyat cal que juguem les 9 amb la mateixa convicció i en la mateixa direcció, sinó....

Desitjant de tot cor que la lesió de la Laura sigui un ensurt, ens veiem divendres a l’entrenament.