Crònica Sènior femení: Bàsquet Vilafant 77 – 53 A.E. BOET Mataró

Bàsquet Vilafant - 77; Marta (9), Mar (8), Joana (5), Clàudia (16) i Laia S (17), – cinc inicial – Meritxell (-), Gio (9), Carme (13). 14/22 Tirs Lliures, 5 Triples (2 Clàudia i Laia i 1Joana). 20 Faltes, Eliminada Meritxell al 24’.

A.E. BOET Mataró - 53; Patron (7), Reina (4), Moreno (10), Roig (6) i Chica (6) – cinc inicial – Girabal (10), Mata (6), Ribas (2), Frances (-), Diarra (2). 9/18 Tirs Lliures, 2 Triples (Girabal i Roig). 17 Faltes, Cap Eliminada.

Parcials; 19-9, 28-20, 11-21, 19-3

3r partit a casa, i 3ra victòria. Cada vegada més solides i concentrades en defensa i molt actives en atac, hem fet una 1a part per emmarcar. Al 18’ les doblàvem al marcador 43- 21, però els 2’ darrers han estat massa bojos i hem mostrat  descontrol davant el cansament, però una poderosa Clàudia (16p, 11 al 2n quart) i la Gio han acabat tancant el 2n quart amb 47-29 al marcador. Números que denotàvem la nostra intensitat defensiva, les ràpides transicions i l’alta mobilitat en atac.

Però jugar amb 8 i a partir del 24’ amb 7, genera algun problema de cansament. Al principi el mostràvem en el ritme del joc, molt lent, però també en la intensitat defensiva, que durant el 3r quart l’hem perdut gairebé tota, però el resultat poc variava, 56-42 al 27’. Però llavors, hem caigut en l’acceleració del joc de les rivals i hem volgut córrer i acabar en 5’’ i no teníem forces per tornar a darrera i ni el temps mort tallava un parcial de 2-8 per acabar el quart 58-50. Havíem de veure com reaccionàvem ara, havíem de tornar a ser les de la 1a part i treure pors del passat. I tot i rebre el 58-52, hem estat una au fènix. Parcial de 19-1 fins al final del partit. Gairebé sense deixar cap tir fàcil i eliminant altra vegada les segones opcions ofensives del Boet, amb 2 triples gairebé seguits de la Laia i la Clàudia hem trencat definitivament el partit i d’allà al final hem seguit empenyent més i més fins al màxim avantatge final.

Felicitar-vos pel partit, per saber gestionar els mals moments i per una actitud exemplar.

Anem pel bon camí. Demà entrenem i dissabte ens estrenem com a visitants a Granollers.