Crònica Sènior masc.: CB Sant Narcís 88 - 80 B.Vilafant

Tot i saber que jugàvem contra el millor local de la categoria, volíem ser competitius sabent que tindríem opcions. I així va ser. Malgrat això i aconseguir dues pròrrogues, no vam poder sumar la primera victòria de la temporada.

Parcials: 6-20, 20-13, 21-14, 19-19, 8-8, 14-6

Han jugat: Castillo, Vergés, Descamps, Pons i Montalat -Cinc inicial- Kiri, Adrià, Vicente, Pere, Nebot, Gascon i Sergi.

Amb un inici molt fort i sobretot per una falta d'encert impròpia, vam aconseguir guanyar el primer quart, va ser l'únic que vam guanyar, amb un resultat que podia semblar que seria fàcil, res més lluny de la realitat.

Com era d'esperar al segon quart el Sant Narcís va pujar les línies i va començar a treballar en defensa, i com ja semblava que havíem superat, res més lluny de la realitat, tot el tema de la gestió dels ímputs externs, van sortir a flor de pell tots els nostres fantasmes.

Vam perdre l'essència del nostre joc, depreciant les virtuts que altres vegades ens han donat tant.

Tot i així afrontàvem la segona part amb el 26-33 intentant recuperar el camí del treball, treball i treball.

Però es clar, i per molt tòpic que sembli, que el rival també juga, el seu joc exterior va començar a funcionar i les avantatges al poste baix també, capitanejats per Comellas (24p) anotant en moments clau, i un parcial de 14-6 d'entrada feia que el quart acabés en empat a 47, el primer de tres empats seguits a final de quart.

A partir d'aquí el partit va canviar de veritat, la iniciativa ja la duien ells i nosaltres anàvem a remolc, més pendents de tonteries que de jugar per guanyar, en comptes de jugar per no perdre.

Amb la derrota, tot i el bon partit per l'espectador, i l'emoció de les pròrrogues, i tot i que vam competir la major part del mateix, ens posem amb un balanç de 7-7 que està molt i molt bé.

La setmana vinent tornem a jugar contra un gran equip que està a dalt i que segur que ens costarà, una setmana per tornar a recuperar essències i bones sensacions a casa.