Crònica Preinfantil masc.: CB Olot A 60-50 B.Vilafant

Han jugat: Ciro, Nico, Enric, Albert, Arnau M., Toni, Arnau G., Neó, Pep, Martí.

Parcials: 15/15, 22/7, 12/19, 11/9
Tirs lliures: 1/7, 7 triples (2 Albert, 2 Martí, 1 Enric, 1 Arnau M., 1 Nico)

Arribem a Olot sabedors de la intensitat d'aquest equip. A més, en el partit  anterior aquest aspecte ja va ser clau per lluitar el partit fins l'últim minut.

Al començar al partit ens mantenim dins, no tant per la intensitat, sinó per l'encert exterior. Això fa que quan parem de ficar-les de fora, el rival ens passi per sobre. Així doncs, anem al descans amb un desavantatge considerable en el marcador (37-22).

Quan retornem al partit és cert que millorem un punt defensiu i ofensiu, però el rival controla perfectament el temps del partit, i quan ens apropem, ens fan parcials trencadors.

Cal felicitar a l'Olot, pel seu joc col·lectiu i la seva defensa, és agradable competir contra equips que juguen un bàsquet bonic.

Finalment dir, que nosaltres hem de seguir treballant per poder superar els nostres rivals amb intensitat i amb ganes, i aquest fet també es treballa als entrenaments.