Crònica Sènior femení: CEEB Tordera A 55 – 50 Bàsquet Vilafant

CEEB Tordera A; Pacheco (3), Méndez (19), Puig, C (10), Besalú (7), i Espígol (11) – cinc inicial – Campi (3), Puig, J (2), Brugués (-). 15/21 Tirs Lliures, 6 Triples (3 Méndez i 1 Pacheco, Campi i Besalú). 16 Faltes, Cap Eliminada.

Bàsquet Vilafant; Marta (12), Clàudia (-), Laia S (6), Carme (9) i Mariona (3) – cinc inicial – Laia C (-), Meritxell (-), Mar (-), Gio (16), Ari (4). 12/19 Tirs Lliures, 4 Triples (2 Gio i Marta). 24 Faltes, Eliminada Carme al 40’.

Parcials; 10-18, 11-7, 14-12, 20-13

Derrota ajustada però justa davant les líders de la lliga. Tot i haver dominat en el marcador fins al inici del darrer quart i lluitar fins la darrera jugada, la manca d’encert i els petits detalls no ens han permès optar a la victòria.

Inici de partit perfecte trencant la seva zona una vegada darrera l’altra. 9-18 al 9’ amb 3 triples i molta mobilitat. Però l’encert quan estàvem fresques no era prou gran amb la superioritat que les dominàvem. 5/9 en TL i cap bàsquet fàcil de sota cistella. El quart més evident en aquest aspecte de la manca d’encert ha estat el 2n quart. Només 7 punts, amb 1 triple (el darrer que faríem) i 2 cistelles de contraatac. Un quart on hem seguit defensant molt bé i superàvem la zona amb molta claredat, però amb 0 bàsquets de sota cistella i sense oposició en algun cas, i on ja ens costava penetrar. Tot i els pírrics 7 punts, robem la darrera pilota del quart a 5’’ del final amb 20-25 i enlloc de marxar de 7 al descans fallem el 1c0 i fem falta al rebot a 3 dècimes, per anar al vestidor amb només 4 punts d’avantatge.

El 3r quart el cansament era evident i anàvem a batzegades, seguíem defensant i en atac només 3 bàsquets (els 2 primers sota cistella) i bon encert des de 4’6m (6/8). Però en un dels nostres parcials hem perdonat un altra contraatac soles que podia tornar a ser el +7 per encaixat tot seguit un triple i un 2+1 i ser el -1. (27-32 al 28’ pel 33-32 al 29’). Ens tornem a aixecar i acabem el quart +2.

El darrer quart ha estat clarament de Méndez. Empata i a la següent jugada, la 1a que defensem el P&R per darrera en tot el partit, anota triple de 8m. La 2a vegada que ho fem (i última) el farà de 7m. Tot i això, seguim en el partit amb molt de cor i són els triples de jugadores que faran els seus únics punts els que ens sentenciaran. Encaixem 4 triples i 6/6 de tirs lliures en el darrer quart. L’encert d’elles quan ataquen caminant ens deixa fora d’optar al partit, però ja no teníem benzina per fer-les córrer més i al seu joc han estat superiors.

Felicitar-vos pel treball, l’esforç i l’actitud de totes, i convidar-vos a recuperar el to físic per encarar els darrers 3 mesos de la temporada. Ens veiem divendres.