Trobada escoletes del CB Banyoles

Ens desplacem a la trobada escoletes de Banyoles amb en Lluc, Alba, Bruna, Agnès, Arnau, Bernat, Roger, Èric, Hugo, Genís, Marçal i Paula. Quasi tots és el primer any que practiquen el nostre esport.

Davant nostre 3 partits i activitats paral·leles de pintar cares i dibuixos, un bon esmorzar saludable de fruita i un molt bon tracte per les organitzadores.

La diada està marcada per la desigualtat entre els nostres nens i nenes i els equips amb els que juguem. Això però no és cap problema perquè tot serveix aprenentatge.

El primer partit amb Escolàpies P5. La superioritat física per edat nostre és molt gran, però així i tot, el partit ens ofereix moltes coses positives; juguem en equip, ens passem la pilota tots, mirem de botar amb la mà que toca, defensar el nostre i fer cistelles, alguns per primera vegada en un partit.

Els altres dos partits la superioritat física i de qualitat és a l’altra costat. Tant Sant Gregori com Porqueres ens passen per sobre només podent fer una cistella a cadascun dels partits. Aquest fet però ens ha permès aprendre moltes coses: ens hem de moure per rebre, hem de botar amb la mà mes allunyada del defensor, hem de córrer mes que l’altra equip, hem de defensar cadascú el seu i no la pilota, .....

En fi, una molt bona matinal de bàsquet, on pas a pas, anem aprenent una mica tots.

Vull agrair als grans ajudants que hem tingut a la banqueta i fora ella: els germans de la Paula, de l’Hugo, de l’Agnès i de l’Èric. Amb ells ha estat tot molt més senzill.

Fins la propera trobada.


Comentaris