Premini masc.: CB Grifeu Llançà 80 – 59 B.Vilafant

Jugadors: Iago, Roger, Alex, Ariadna, Aitor, Edu, Oriol, Leo i Jan.
17 faltes – 2 Triple – 9/16 Tirs lliures – 1 expulsat

Parcials: 12-4, 12-7, 5-6, 11-2, 15-13, 4-10, 11-10 i 10-7

Toca partit a Llançà a les 9 del matí i sembla que venim sense esmorzar desde casa.

Seguim amb el tòpic que veiem en els darrers partits on tenim dues cares. Els primers quatre períodes per oblidar on sortim mots despistats. Una defensa molt tova on deixem moltes estones el nostre jugador lliure i pot fer cistella fàcil. També poques ganes de passa-ho bé i la veritat que els entrenadors no ens podiem creure lo que estavem veient.

Després de la mitja part i d'una xerrada molt intensa sortim a dornar-ho tot i sembla que jugui un altre equip. Treiem lo millor de nosaltres per defensar on deixem poc espais i sobretot molt intensos i elèctrics atacant. Deixem de botar i fem passes amb molt de cap que es transforma en cistelles més fàcils i obrim espais amb algun que altre tall per dins de la zona.

La veritat que no hi ha cap dubte que ens agrada la vostra reacció però hem de començar els partits desde el minut "0" amb moltes ganes i avui ha arribat tard la reacció.

Us animem a que en el últim partit de la temporada sortim a TOPE desde l´inici i sobretot fem gaudir als pares de lo bé que juguem quan us ho proposeu.

Volem agrair l'ajuda d´en Oriol jugador del Premini mixte, que ens ha ajudat molt i havia de doblar partit el mateix matí i també a una jugadora de l'Escoleta l'Ariadna que ho ha fet molt bé!

Ens veiem dilluns per seguir gaudint junts d´aquest meravellós esport!






Comentaris