Crònica Mini masc.: B.Vilafant Blau 79 – 29 CB L'Escala

Han jugat: Haitam, Joan C, Iván, Marc, Èric, Pol, Jan, Joan G i Isaac.

Aquest dissabte hem jugat l'últim partit de la temporada.

Fent balanç de tota la temporada està clar que la progressió ha estat molt bona. Hem aconseguit començar a jugar com un equip i que tots els jugadors aportin el seu gra de sorra.

Els jugadors que han començat aquest any, la progressió encara ha estat més gran, ja que partien de molt a baix. Ha estat un plaer tan pel l'Adrià com per mi poder entrenar-vos i veure com heu anat assimilant conceptes. 

L'any que ve estem segurs que competireu a un nivell més alt, ja que sereu minis de segon any. Us desitgem molta sort, no us perdrem la pista. Ens veiem pel pavelló!

Però abans d'acabar, faré el ja clàssic 1x1:

Haitam: Diesel. Et costa arrencar. Tècnicament dels millors de l'equip. Et falta ser més intens per poder aprofitar del tot el teu físic. El dia que et treguis la son de les orelles, seràs un jugador enorme. Capità en potència.

Manel: Crack. Tens una cosa que no s'ensenya i que és un tresor, se'n diu instint. Un dels tres que ha començat aquest any encara que ningú ho hagués dit veient-te jugar. Has acabat jugant amb el Taronja per mèrits propis. Tens un potencial enorme, no perdis les ganes d'aprendre i segueix amb aquesta energia dins la pista.

Joan Cotano: Termòmetre. Quan estàs bé l'equip també ho està i quan no, l'equip se'n recent. Has de posar més ganes als entrenaments, ja que has de polir la teva tècnica per ajudar més en atac. Molt intens en els partits.

Ivan: El tirador. Tens molt bona mà, però a vegades abuses una mica del tir i deixes de fer alguna entrada fàcil. Has d'aprofitar més el teu físic, fes servir més el cos. Un 10 en actitud.

Marc: Intermitent. Quan estàs concentrat i amb ganes aportes molts rebots i corres bé els contraatacs (quan ho fas per les bandes). Desconnectes massa sovint i als entrenaments, la teva dupla amb en Cotano treu el son a qualsevol. Has acabat la temporada amb molta energia, aquesta és l'actitud.

Èric: Nervi amb potes. És casi impossible veure't quiet. Aquesta energia és fantàstica en els partits, ja que no pares en cap moment i ajudes moltíssim a l'equip. A vegades però et traeix i et fa precipitar-te en els partits i a estar massa neguitós en els entrenaments. Quan la controlis, seràs imprescindible a qualsevol equip que juguis.

Guillem: Filigranes. Ets molt descarat en atac, mai t'amagues i sempre ho intentes. De tan en tan abuses massa del bot, has d'aixecar més el cap. Quan estàs ofuscat has de buscar més ajuda en el teu equip. Qualsevol entrenador et voldria al seu equip.

Leo: Talentós. Ets un jugador molt complet. Quan estàs amb ganes pots fer qualsevol cosa. El teu principal enemic és el teu cap. Quan estàs desganat qualsevol complicació se't fa una muntanya i et descentres fàcilment. Entrena amb les ganes que jugues els partits i seràs un jugador brutal.

Pol: La bala. Sembla que no hi siguis però sempre aportes moltes coses. La teva presència a l'equip ha anat creixent molt durant la temporada. Un exemple a seguir en actitud. Has de confiar més amb les teves possibilitats..

Jan: Multiusos. Juntament amb en Joan Gener, dels que més heu millorat aquesta temporada. Al principi et va costar situar-te, cosa lògica, ja que era el teu primer any. Però a mesura que han anat passant els partits, la teva presència a l'equip s'ha tornat importantíssima. Ataques i defenses, i has començat a llegir quan tirar o quan entrar. Segueix amb aquesta actitud.

Joan Gener: El noi silenciós. Mai he sentit queixar-te de res, sempre escoltant i intentat fer el que et diuen. Què més pot demanar un entrenador? La teva coordinació ha millorat moltíssim durant la temporada. Segueix així, els jugadors com tu, són or pur per a qualsevol equip.

Isaac: La locomotora. Quan agafes la pilota en carrera no hi ha rival que t'aturi. Has d'aprendre però a aixecar més el cap i a abusar menys del bot, tot i que ja ho has millorat bastant. Tens molta potència, ara has de saber llegir quan utilitzar-la. Has d'intentar que t'afectin menys les emocions negatives. Segueix treballant que tens bon material per construir un jugadoràs de bàsquet.
Marc Ribosa: Estrenat. Tot i començar a entrenar amb nosaltres a mitjans de temporada, ja has pogut disputar un partit. La veritat és que amb el poc temps que portes entrenant, ja hem vist molta millora. Només és el començament.



Comentaris