Crònica Sènior masculí: B.Vilafant 82 - 100 Muralla Òptica Blanes

Bàsquet Vilafant 82 - David (10), Pere (20), Marc (0), Martí (9) i Sergi (8) - cinc inicial - Adrià V. (11), Quirze (9), Guillem (4), Martí D (3), Arnau (2), Pau G. (2), Adrià M (1) . 27/39 tirs lliures. 30 faltes (eliminats Adrià al 37', Pau al 37'. Triples 6, (2 David, 1 Adrià, Pere, Martí i Guillem).

Muralla Òptica Blanes 100 - Gantaer (5), Alarcon (8), Torrent (9), Jalil (10) i Milian (39) - cinc inicial - Lloveras (13), Gran (3), Palma (4), Velasco (0), López (7), Porcuna (0), Tresserras (NJ).
26/44 tirs lliures. 28 faltes (eliminat Gran al 33'). 9 Triples (6 Milian, 1 Torrent, Velasco i López)

Parcials: 18-23 / 18-33 / 23-26 / 23-18

Partit que ens havia de servir per redreçar la mala situació del primer partit, sobre tot d’actitud, i recuperar el bàsquet que sembla tenim oblidat. I mantenir la imbatibilitat de 4 mesos a casa.

Res més lluny de la realitat.

Inici de partit prometedor, bones defenses i bon ritme anotador, de fet no gaire diferent de la setmana anterior. Un molt seriós Blanes comença a reaccionar actuant amb una defensa més solida que la nostra i gestionant millor les faltes.

Al segon quart el Blanes es fa amb el ritme i lideratge del partit i nosaltres anem a remolc ja fins al final. Fer 11 faltes però rebre 33 punts és el millor resum del nivell defensiu que (no) vam demostrar al segon quart.

A la mitja part, amb 56 punts en contra, fem una conjura, ja no per lluitar pel partit sinó per recuperar l’amor propi i el bàsquet d’equip.

Lleu reacció a l’inici del 3 quart, però seguim en mans d’un Blanes molt sòlid i amb les idees molt clares.

Seguim sense rumb clar, anotant 82 punts (que no és poc) però rebent-ne 100, només amb estones de brillantor i intentant solucionar les mancances defensives amb individualitats en atac, tot el contrari del que ens ha dut fins a l’ascens fa dues temporades i la permanència sense promoció l’anterior, perdent per tant l'essència. Això, molt més que guanyar, és el més urgent a recuperar, ja que no tinc cap dubte que serà recuperar el nostre bàsquet el que ens permetrà tornar a sumar victòries.

I tot això sense que la lliga pari, aquesta setmana anirem a jugar a Farners, equip que ja coneixem però que ha fet un salt qualitatiu espectacular traient grans resultats a la lliga malgrat ser novells.


Poc més a afegir, sabem què ens falta i sabem, ja ho hem fet altres vegades, com fer-ho per recuperar-ho, només ens falta posar-nos-hi. Ens hi posem?




Comentaris