Crònica Sènior fem.: Hyundai Padró Vilafant 67 – 64 Femení Osona A

Hyundai Padró Vilafant: Eva , Laia (1), Meri , Marta (20), Gio (8), Laia S. (13), Ari (7), Carme (8), Maria (3), Mar (5), Gisela.

Femení Osona A: Paradeda (4), Saus, Viñolas, San jose, Canadell(10), Plans(2)Rosello(15), Alba(8), Montero(20), Gracia(5)
17/22 tirs lliures   25 faltes
7 triples (Canadell 2,Rosello 2, Alba 2 i Montero)

Ens visitava el líder i presuposàvem que un bon equip, de moment el millor que hem vist, molt treballat tant tecnicament com tàcticament.

Comencem concentrades i molt intenses a l'igual que el rival; el resultat una gran primera part que acabarà en taules (18-18) .

Al segon període tot canvia tots dos equips estem erràtics en atac i en set minuts només farem 5 punts cada equip, però en els 3 que queden tot canviarà se'ns encallarà la seva pressió i aconsegueixen un parcial de 2-14 en dos minuts. Al minut que queda aconseguim arreglar el marcador mínimament i anirem a la mitja part amb 9 punts a sota. En aquests 10 minuts fallarem 5 tirs lliures dels 8 del partit i és l’únic període que no fem cap triple.

A la mitja part farem un canvi defensiu per mirar de trencar la circulació i parar a les seves jugadores que més produeixen, però anaven líders per alguna raó i tot i que pujarem la recuperacions de pilotes i pararem una mica la producció de les jugadores desitjades el seu nivel d’encert serà increible; amb 4 triples i 100 % en tirs lliures ens aniran agafant cada vegada més distància, 32 -46 (amb tres triples). Petita reacció nostre i posem un 38-48 al 38’ i un altre cop destrossa total i els 2 minuts que queden ens endosen un 2-11 i anem a l'últim període 19 a sota (40-59).

Com sempre dic és igual com de bé juguis, si no les fem no podem guanyar i mentre elles van a ritme de 80 punts nosaltres anem a ritme de 54, la diferència sembla inabastable.

Però els últims minuts alguna estrella va néixer a l'univers i va canviar el centre de gravetat del pavelló de Vilafant. Decidim mantenir la defensa i al minut 32’ amb 44 -59 em plantejo no creure en vosaltres (incrèdul de mi), però la veueta que m’entra per l'orella esquerra em diu que esperem una mica més i passen els minuts, poc a poc. Com em comenten després del partit, al 33’ poca variació (45-59), al 34’ una mica més (48-59), al 35’ (53-59). Al 37’ apoteosi total, després de deixar-les sense anotar cap punt durant 7 minuts empatarem el partit a 59. Aquí tornen a demostrar qui són i ens fan 4 punts seguits 59-63. Però ara ja ens és igual, podem amb tot, creiem amb nosaltres, tenim una confinça cega en les nostres possibilitats i farem 2 triples seguits i ens posem 2 a dalt , 65-63 amb 12 segons per jugar, treuen de banda i fem falta amb 8 segons: dos tirs lliures per empatar el partit, només en farà 1, rebot per nosaltres i banda amb 4 segons per jugar, temps mort per treure i, tot i no realitzar a la perfecció el moviment (podríem dir que encara ens poden els nervis al final però us vaig prometre que seria positiu), no perdem la pilota, falta amb dos tirs lliures 2 segons per jugar, fem els dos tir lliures i un intent de passada llarga no arribarà a res ja que el tallarem i s’acabarà el temps.

Gran victòria, gran treball, gran equip, només felicitar-vos i agrair-vos que us deixeu la pell a la pista cada cap de semana.

P.D. Pepe la porta més gran no, però estic pensant en fer un arc de triomf commemoratiu, com ho veus?