Crònica Júnior Masc.: Escola Pia Olot 2 61 – 54 Bàsquet Vilafant

Bàsquet Vilafant - 54 - Marc M (4), Eloi (11), Pau (3), Albert (4), Isaac F (6), Miquel, Enric, Pibe (15), Edgar (2), Arnau (2), Isaac C (7). 7/12 tirs lliures 12 faltes. 3 triples Eloi, Pau i Pibe

Parcials: 20-13, 18-10, 7-15 , 16-16.

Partit contra el líder imbatut, que continua estant imbatut. Ens fan una defensa molt ben treballada que se'ns encalla des del primer minut: intentem atacar-la sense cap ordre i només confiant en el tir de 3. El fet que no tinguem el dia més encertat no ens ajuda molt. A l'altre cistella, a sobre, la nostra defensa es tova i tot i saber com ens fan mal no tenim capacitat per a canviar petits detalls i tapar els forats per on fem aigua. El resultat de tot això és que al minut 24 tenen un avantatge de 18 punts(43-25). A partir d'aquí farem un canvi defensiu que donarà resultats poc a poc; ens arribarem a posar a 4 (56-52) a falta de 2 minuts, però ja hem dit que no era el nostre millor dia ,i un altre cop repetirem errors defensius i ofensius que faran inútil l'esforç. Al final derrota de 7 però sensació de que podríem fer moltes més coses.