Crònica Sènior Masc.: Hyundai Padró Vilafant 68 – 56 CB Sant Narcís

Bàsquet Vilafant - 68 - X. Montalat (9), Adrià V. (13), A. Montalat, Quirze (2), Vicente, Pau C.(7), Pere (15), Descamps, Nebot, Sergi (12), Margall (7), Gascón (3). Tirs lliures: 17/20. 9 triples: Adrià V.(3), Pau C.(2), Pere, Gascón, Margall, Sergi

Parcials: 17-12 / 10-10 / 20-18 / 21-16

Inici de partit igualat, amb poca anotació, que aconseguim trencar en l’últim minut del primer quart amb un parcial de 5 a 0.

Segon quart espès, molt espès en atac, on dos triples ens serveixen per maquillar l’atac. Per sort tenim
la lliçó apressa i tampoc deixem que ells ataquin amb fluïdesa i som capaços de mantenir 5 puntets d’avantatge en el marcador.

Els últims partits, teníem la davallada després del descans, però aquest cop vam ser capaços de canviar la dinàmica, al minut 7 del tercer quart aconseguíem el màxim avantatge 13 punts. A partir d’aquí a patir.

Precipitació i bloqueig en atac, pèrdua de concentració i els deixem entrar un altre cop al partit, amb
bàsquets fàcils i contraatacs. Un altre cop dos triples arreglen una mica el resultat.

L’inici de l’últim quart és una continuació del final del tercer. O pitjor. Al minut 6 ja els tenim a només dos punts. A partir d’aquí, sembla que canviem el xip, comencem a defensar i els bloquegem totalment en atac. Per part nostra, sense estar molt lúcids, aguantem amb algun tir afortunat i un gran encert en els tirs lliures.