1x1 Sènior femení

Pensàveu que no arribaria però ja esta aquí , l’1 per 1 que us vaig prometre . Espero que us agradi.



2. Eva (Mahatma Gandhi)

LA BASE, la teva arribada ens ha canviat la vida (no sé si en positiu o negatiu), hauríem de mirar de canviar aquesta filosofia de no-agressió a l’aro rival, potser fer algun punt ens ajudaria als partits, sobretot mirant l’encert que tens en triples per taulell, feia molt que no veia aquesta efectivitat.

5. Laia Carreras (Arturo Pérez Reverte)

Immens vocabulari per agredir al rival, facilitat per entrar en discussions amb tothom, això sí quan et posaves a jugar a bàsquet eres capaç d’aguantar a l’equip en moments claus, si no discuteixes i jugues a bàsquet pots escriure pàgines increïbles al bàsquet. La millor jugadora per tirar en finals de possesió.

6. Meri (Tu Casa A Juicio)

Has passat per un moment de dubtes, no sabies si vendre la casa o arreglar-la, al final sembla que la petita reforma farà que te la quedis, una de les jugadores amb millors arguments ofensius, els has tret en comptades ocasions, en defensa… unes de les jugadores amb millors arguments ofensius.

8. Marta (Kilian Jornet)

El millor físic de tot l'equip amb diferència: en defensa sempre bàsica, en atac has tingut actuacions per treure's el barret alternant-les amb actuacions en què m'hagués menjat el barret, això sí per intentar-ho que no quedi, reconèixer que em feies respecte després d'una derrota.

10. Mar (Gerro Xinès)

Al principi no sabia ni on posar-te, no encaixaves amb res i et podies trencar, però vam emplenar-te de terra fèrtil,vam plantar llavors i alguna cosa va germinar: l'evolució més gran de l'equip, tres coses: m'encanta aquest ganxet que has descobert al final, no treguis de banda i canvia els teus gustos musicals, seràs millor persona.

15. Gio (Daenerys Targaryen)

Madre  de Virus, Rompedora de Zonas quan estaves inspirada s'acabava el partit, amb el temps vas descobrir que existeix una cosa que es diu defensa que també serveix per guanyar partits. Em té preocupat aquesta dicotomia en la teva alimentació: decideix menjar "basura"  o menjar sa.

18. Clàudia (Papallona Monarca)

És segurament el que més m’ha costat, porto tota la temporada esperant a que et converteixis en papallona però com diu la canço "siempre que te pregunto¿que cuándo, cómo y dónde? tu siempre respondes quizás, quizás, quizás. Estás perdiendo el tiempo, pensando, pensando."

21. Laia Santos (Doctor Manhattan)

Talent, la millor, la més guapa, la més morena, mai t'equivoques, mai et canses … la veritat és que aquest any t’he vist fer coses increïbles, però no ho pots fer tot i  alguna estona la pots passar a la banqueta, perquè ens il·luminis amb el teu resplendor .

22. Ari (Jessica Jones)

No hauríem d’esperar res de tu, baixeta per jugar de pivot, lenta per jugar per fora, però fas servir la millor eina que hi ha al món: el cervell. Al final imprescindible i el termòmetre de l’equip . Però per sobre de tot, si haig de destacar alguna cosa destacaria la carn al forn.

25.Carme (En casa de herrero, cuchillo de palo)

Vas començar bé , pero et vas difuminar durant molt de temps quan la solució la tenies a l'abast de la ma . T’he vist fer coses que no havia vist fer mai, un exemple: és la primera vegada a la meva vida que canvio dos partits per una jugadora i aquesta jugadora no els acaba jugant.

51. Solsona

Amb un sol partit a les teves esquenes  no puc dir moltes coses, segurament la jugadora amb més carisma del júnior.

52. Maria

Vas arribar amb un currículum impressionant, i les primeres actuacions ho van corroborar. Després, entre lesions i falta d'organització en certs moments vas perdre pes a l'equip però el futur promet, mira d'aprofitar millor entre setmana  per tenir mes temps dissabte i diumenge.

53. Mariona

La petita del grup (el DNI no menteix ), capaç de lluitar una pilota amb dos jugadores rivals i que acabin per terra les altres dues, els nervis et poden, si ets capaç de controlar això seràs com Buzz Lightyear "hasta el infinito y más allá."

54. Gisela

El teu camí ha sigut invers al de la Maria: has acabat agafant cada vegada més protagonisme, podries ficar alguna vegada alguna de sota l’aro, però el teu etern somriure fa que t'ho perdoni tot.

55. Gascón

Caràcter. Deu ser pel teu ADN i per les companyies que freqüentes. A vegades hauries de respirar abans d'actuar. Per la resta tot perfecte, bé tampoc fa falta que sempre tiris, en pots passar alguna.


Comentaris