Resultats cap de setmana 2-3 d'abril

El dissabte a la tarda 150 persones lligades amb el club van assistir al partit de la lliga ACB que van jugar el Barça i el Bilbao. Els assistents van poder visitar també el museu, visitar els vestidors i baixa a la gespa del Camp Nou. A la finalització del partit, els nostres jugadors es van poder fer fotos amb diversos jugadors del Barça i el Bilbao, fent de la visita una jornada molt emocionant.

Els resultats dels partits d'aquest cap de setmana:

Reale cadet femení 52 – Montessori 46
Van jugar Paula, Elena (7), Eva (8), Ainhoa, Marta (2), Clàudia (28), Nora (5), Maria, Meritxell, Adriana (2).
Parcials: 22-12, 10-13, 7-12, 13-9. 8/21 tirs lliures.
S'ha viscut una jornada molt intensa, ja que com molt bé es veu el Vilafant en el primer quart marca una diferència envers el Montessori, però en el 2n i 3r quart es deixa remuntar. El partit s'ha vist marcat per la intensitat de l'últim quart en què fins els dos últims minuts el vilafant no ha tornat agafar avantatge davant l'equip contrari per acabar guanyant de 6.

Reale mini femení 45- Cb palafolls b 53
Van jugar Núria (2), Anna, Natàlia (4), Berta, Maria (7), Marta (2), Emma (10), Elena (2), Núria (6), Ingrid, Aina (8) i Clara (4).
Parcials: 9-6/4-1/10-10/6-4/2-4/8-14/4-7/2-7. Tirs lliures: 3/4
A la primera meitat hem sortit lluitant molt i defensant molt bé, però a partir del cinquè quart hem baixat la intensitat, i d'aquí la derrota.

Reale premini mixte 24 – Sarrià de Ter 41
Parcials: 4-2, 0-8, 2-6, 0-13, 2-8, 0-2, 8-0, 8-2.
Van jugar Arnau A., Carla, Jan, Estel, Amàlia, Íngrid, Miquel, Marc, Estela, Pau V. i Èlia.
Un altre partit en què al premini Vilafant li ha costat molt arribar a la cistella contrària. Al final de la segona part s'ha millorat en intensitat defensiva el que ha permès robar més pilotes, arribar sense tants problemes a la cistella contrària i guanyar els dos darrers quarts.

Reale mini masculí 86 – Vedruna Palamós 27

Van jugar Arnau C (13), Arnau P (1), Guillem (4), Nil (2), Ferran (6), Àlex, Marc (6), Isma (2), Pep (4), Insa, Arnau (26), Martí (22).
Parcials: 16-2, 8-2, 5-4, 18-10, 8-4, 14-1, 8-0, 9-4.
Molt superiors a sota cistella, els pivots de l'equip han efectuat el 74% dels punts.

Blanes 73 – Reale mini masculí 58
Van jugar Arnau C (11), Arnau P, Isma, Pep, Nil (3), Ferran (2), Àlex (4), Marc, Martí (20), Arnau (10).
Parcials: 2-16, 8-8, 13-2, 13-2, 8-9, 9-8, 13-0, 7-13.
Molt malt partit defensivament, amb nombrosos errors de marcatge i rebot.

Reale Infantil Masculí 73 - 51 C.B.Banyoles
Van jugar Guillem (-), Roger (17), Pau Batlle (6), Pau Castillo (11), Martí Descamps (4), Pau Vehí (5), Quique (14), Andreu (12), Martí Pons (4).
Parcials: 18-20, 24-8 , 13-14 , 18-9. 8/23 TL, 15 Faltes Personals. Cap Eliminat, 1 Triple, Roger.
Clara victòria aconseguida en el segon quart, amb un excelent treball defensiu que van ocasionar moltes situacions d'avantatge per permetre cistelles fàcils. A destacar que 4 jugadors superessin els 10 punts, el treball d'ajudes dels jugadors exteriors, i l'esforç de l'Andreu per jugar una setmana més lesionat.