Partits de Festa Major!

Aquest dissabte passat vam poder jugar els nostres primers partits al pavelló de Vilafant. Des de primera hora i fins a la tarda, amb el debut del Sènior masculí, vam poder gaudir d'un dia ple de bàsquet.
Agraïm als fotògrafs que ens han fet arribar aquestes fotos, en Lluís Castillo, l'Elena Matas, en Jordi Burgas i la Susanna! En aquest enllaç podeu trobar-les totes.

El Premini masculí va jugar amb l'Adepaf un partit difícil. Després de pocs dies d'entrenament i amb molts jugadors nous, els va costar jugar amb comoditat a la pista. Tot just comença la temporada i tenim moltes coses per aprendre i moltes ganes de fer-ho.


El Premini femení va jugar amb el C.B. Escolàpies un bon partit. Van tenir molt bona actitud a la pista, van lluitar les pilotes, van córrer de valent i es van veure bons detalls. Cal continuar treballant per anar millorant cada dia, aixecar més el cap, passar millor la pilota, col·locar-nos millor en defensa... Però l'estrena va ser molt bona i les jugadores van xalar de valent a la pista. Felicitats a totes.

 
El Mini femení va jugar contra el C.B.Roses. Va ser un partit molt difícil degut a la gran diferència física i tècnica que en alguns moments va bloquejar a les vilafantenques. Tot i així, les jugadores no es van desanimar i van esforçar-se durant tot el partit.
El Mini masculí va jugar amb L'Escala en un partit en què va faltar més actitud per part dels jugadors del Vilafant. Els animem a continuar treballant per millorar.

El Preinfantil masculí va jugar amb l'ADEPAF de Figueres.
Partit molt igualat durant els sis primers periodes i que es va decidir en els dos últims per una baixada física dels jugadors del Bàsquet Vilafant, en favor de l'Adepaf.
Bon partit en general, amb aspectes importants a pulir, sobretot, els "despistes" defensius, que es van anar corregint al llarg del partit, mans tobes d'alguns jugadors en la recepció de les passades, i el fet que s'ha de notar que més jugadors s'impliquen a l'atac, no deixant només la responsabilitat de pensar i decidir en certs jugadors.
Es fa esment que faltaven jugadors, en Nil, l'Isma, que haguessin aportat més profunditat de banqueta, i probablement no s'hagués notat tant el desgast físic.
Per acabar, bon partit en general i a continuar entrenant per millorar.
Gran victòria de l'Infantil femení davant del Cadet B del C.B. Escolàpies.


Comentaris