Sènior femení: CB Besalú 20 - B.Vilafant 63

B.Vilafant: Paula (5), Emma (1), Laura (2), Ruth (7), Marta (14), Aina (2), Núria (6), Eva V (2), Gio (19) i Eva G (5).
T.Ll: 10/16 2 triples (Marta i Paula) 14 Faltes.

CB Besalú: Surroca (4), Larruy (3), Serra (10), Duran, Sànchez, Duran V, Feu i Agustí (3).
T.Ll: 5/16 20 Faltes. Eliminada Duran. 1 triple (Serra)

Victòria previsible davant el darrer classificat.


Parcials: 9-16, 1-11, 3-21, 7-15
Davant del Besalú, l’equip mes fluix de la lliga, hem fet un dels partits més discrets en intensitat del que portem de lliga.

Els dos primers quarts i el darrer ens hem adequat al seu ritme tant en defensa com en atac. En defensa les acompanyàvem, tant si fèiem zona com en individual, i en atac ens costava molt atacar la zona i ho fèiem bàsicament amb tir exterior.

El tercer quart ha estat el millor. Hem defensat amb intensitat, hem corregut al contraatac, hem penetrat a la zona, provocant tenir bones opcions de tir exterior. En resum, el que havíem de fer els 40’.

Segurament, a part del tercer quart, que totes hem anotat i la victòria que ens permet continuar en la lluita pel segon lloc, el més interessant ha estat la participació de 4 jugadores del nostre cadet en el partit. Davant les 5 baixes de l’equip i només tenir 6 jugadores disponibles, la participació de l’Emma, Aina, Núria i Eva ha estat molt positiva. Han tingut intensitat en defensa i “descaro” en atac.

Tots els membres de l’equip volem agrair l’ajuda que ens han ofert pel partit i ens els entrenaments en els quals participen.



 
  



 
  
Fotos: Carles Avilés.


Comentaris