Preinfantil masculí: CB Olot 70 - B.Vilafant 30

Varen jugar: Andreu, Arnau R, Miqui, Jordi, A Pibe, A Ayats, Joel, Joan i Lluís.

Conformats


Després de una setmana amb bones sensacions i amb més felicitacions que retrets, hem vist que no n'hi ha prou.

En atac les vegades que hem fet passar i tallar han sigut opcions bones o molt bones i el percentatge d'encert de les cistelles encertades/intentades ha estat força bo. Però si no hem aconseguit tenir més oportunitats d'encistellar ha sigut sobretot per la ineficiència de les passades. Tant del jugador que la intentava com del que havia d'intentar recepcionar-la.

En defensa molts problemes. 
Baixàvem amb poc esma, quasi amb desgana, desorientats i per tant donant moltes facilitats als atacants, tant a l'hora d'atacar com a la d'anar a buscar el rebot.

I 2+2=4. Si no estic encertat en les passades, i per tant perdo moltes pilotes que originen contraatacs; Si no estic ni al 40% a l'hora de defensar; Ni de tancar i disputar el rebot. El resultat és que la diferencia al marcador és massa gran.

Donar i rebre bones passades;
Defensar a sobre i sense mans evitant que em sobrepassin amb facilitat; i tancar el rebot.
No són accions tècniques, o tàctiques. No depenen, en gran mesura, de la capacitat, o habilitat de jugar. Són accions que depenen bàsicament de l'actitud, la concentració, el pensar.
Sense pressa, posant més èmfasi en fer-ho bé que fer-ho ràpid.
En resum el no precipitar-me.

Al final del partit, ja al vestidor, hem fet una petita reflexió i la majoria de les idees d'aquesta crònica són dels propis jugadors. Per tant, les assumim.

Val a dir però que malgrat que NO estem ni contents ni satisfets, com a entrenador m'agradaria destacar dos ímputs positius.
Durant el partit: el passar i tallar ha estat força bé les poques vegades que l'hem fet.
Després del partit: he vist, per primera vegada en el que va de temporada, a la majoria dels jugadors afectats i cap cots. Si ens afecta jugar d'aquesta manera, podem creure que hi ha voluntat de canvi.


Nois!! Fins dimarts
Treball, treball, treball.

Comentaris