Preinfantil masculí: Athlètic Silenc 73 - B.Vilafant 37

Estrenàvem lliga


Han jugat: Andreu, Arnau, Miqui, Jordi, Pibe, Ayats i Joan. I ens han ajudat els minis Isaac Font i Marc Sànchez. Gràcies als dos.

Partit força igualat malgrat la diferència en el marcador.
Fet donat sobretot per un menor encert en les finalitzacions, especialment en bàsquets a sota. Destacar l'actuació del 21 rival amb molts punts i que no hem sigut capaços d'aturar-lo, felicitats. Seguim en una bona línia de treball i esperem retrobar-la passat Setmana Santa, així doncs Bones vacances i hi tornarem amb ganes. Molt bona feina en el treball en equip.


Capítol a part, i sabeu que (quasi) mai parlem d'arbitratge, però ja que l'entrenadora rival s'ha endut una tècnica, ho expliquem. 

Resulta que, com a filosofia de club i convenciment personal, no fem mai defensa a tota pista, respectem que la resta d'equips facin el que creguin convenient i agraïm que amb una diferència molt marcada al marcador decideixin el·liminar-la, és així i mai hem tingut cap problema al respecte. Doncs resulta que en aquest partit l'àrbitre ha decidit que, segons ell per reglament, era obligatori fer defensa tota pista, i quan l'entrenadora rival ha decidit el·liminar-la ha rebut una tècnica. No em canso d'insistir que estem parlant de categories de bàsquet en edat de formació, no afegeixo cap qualificatiu...

Així doncs i fins el dia 22.

Descans, descans i descans.

Comentaris