Sènior Femení B.Vilafant 54 – Associació Sant Julià de Ramis 32

Bàsquet Vilafant: Elena , Marta (10), Clàudia (2), Ruth (7), Gio (13), Eva G, Maria V, Eva V (17), Maria G (3), Aina (2).
T.Ll: 4/8 2 triples (Ruth i Eva V). 21 Faltes. Eliminada Maria V.

Associació Sant Julià de Ramis: Fàbrega (2), Galí (7), Vila (2), Presas, Ricart (4), Galí (6), Darnes (2), Noguer (4), Hidalgo (5).
T.Ll: 7/15 15 Faltes.

Parcials: 12-7, 13-8, 13-10, 16-7

Partit dolent, dolent, dolent


Hem repetit amb el Sant julià el partit de l’any passat: espesses, molt espesses en atac i fluixes en defensa.

Tot el partit ha tingut la mateixa tònica: el Sant Julià ha jugat el seu partit amb una intensitat adequada, amb una defensa zonal que no sabíem atacar i portant el ritme del partit sempre que Ricart estava en pista.

Nosaltres hem tingut una defensa molt fluixa (sort del desencert del rival) perquè anàvem caminant en els seus talls, no tancàvem el rebot, no baixàvem al balanç defensiu i, en atac, no hem fet bé el moviment atac, hem abusat del bot i el desencert en el tir ha estat desesperant.

Per què hem guanyat? Evidentment millor qualitat individual, moments puntuals del partit que sí que hem defensat i atacat be i un any més experiència a la categoria que fa que aquest mateix partit l’any passat el vam guanyar de 4 i aquest any de 22.

Destacar el debut una altra cadet amb el sènior, la Maria, i l’ajuda una “habitual”, l’Aina.

I amb aquest partit hem acabat la primera volta de la lliga en una magnífica primera posició, empatades amb els altres dos rivals que aspiren al mateix que nosaltres. I amb un ells, la Vall en Bas, juguem la propera setmana a casa.

Ànims a les lesionades / tocades de l’equip, bona setmana exàmens i dissabte un nou repte per continuar creixent com equip.


Comentaris