Crònica Infantil femení: Grifeu Llançà groc 78 - Bàsquet Vilafant taronja 36

Jugadores: Ingrid, Sara, Aina, Ruth, Núria, Carla, Mariona, Laura, Eva S i Eva T.

Parcials: 20-12/22-10/20-3/16-11.
Tirs lliures: 3/19
Triples: 1 Ruth

Partit complicat, com sempre que jugues contra el Grifeu Llançà. Tot i que la derrota ha estat contundent, degut a la superioritat tècnico-tàctica del rival, les jugadores han d’haver sortit satisfetes del partit que han fet. Han treballat de valent, han defensat al màxim, han executat algun contraatac de manera brillant i no han deixat de lluitar en tot el matx. No estem acostumades a defensar segons quines situacions i, per tant, és complicat contrarestar-les.

Començar el partit amb una lesió, la de l’Aina, no és la millor manera. Et desitjem una bona recuperació i t’enviem molta força. A mesura que avançava el partit, la precipitació i el desencert en tirs relativament senzills ha fet que hagim anotat molt pocs punts (36) en tot el partit. Heu de ser conscients que no sempre ens sortiran les coses que ens agraderia, que hi ha un rival que també juga, que hi ha dies que estem més o menys encertades però el més important mai deixa de ser el mateix: donar-ho tot. Perquè aquest és l’únic camí per progressar a nivell individual i col·lectiu.

Aquest any els rivals ens exigiran molt més que el darrer i, per tant, no podem deixar de treballar com fins ara per tal de mostrar la nostra millor cara.

Comentaris